BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Mechanical Maintenance: Break-in / Oil & Fluids / Servicing
 
EXXEL Distributions
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-25-2020, 05:37 PM   #1
mthreecpe
Enlisted Member
5
Rep
41
Posts

Drives: e92 M3
Join Date: Dec 2019
Location: East Coast

iTrader: (1)

Wiper fluid not spraying

The pump seems to work - normal noise when I pull the stalk - but nothing is coming out and the fluid level is fine.

It looks like the passenger wheel well provides access to the filter at the bottom of the reservoir which is likely clogged...but as a quicker fix I thought I'd try blowing in the wiper fluid hose where it connects by the base of the passenger side wiper and blow in it?

I gently pulled on this connection and it didn't want to let go. Should I pull harder?

Update: It was algae build-up in the reservoir. Draining it and cleaning the washer pump filter fixed it.

Last edited by mthreecpe; 11-15-2020 at 06:28 PM..
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:47 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST