BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions
 
UroTuning
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-15-2016, 12:31 PM   #133
shanemcr
Private
0
Rep
81
Posts

Drives: 2014 335xi GT
Join Date: Dec 2005
Location: Seattle, WA

iTrader: (0)

Garage List
I also lack the General settings tab. Worse, I'm unable to search forums. I always get an error about being unable to establish a network connection despite having a solid connection (as evidenced by my ability to post this).

Looks like I'm on 4.3.2, so maybe wrong thread?
__________________
2014 335xi GT
Appreciate 0
      05-08-2016, 04:29 PM   #134
808AWD325xi
Ballin' out of control.
808AWD325xi's Avatar
No_Country
433
Rep
1,263
Posts

Drives: 2009 335i
Join Date: Jul 2007
Location: Moline, IL

iTrader: (0)

Exclamation

Quote:
Originally Posted by shanemcr View Post
I also lack the General settings tab. Worse, I'm unable to search forums. I always get an error about being unable to establish a network connection despite having a solid connection (as evidenced by my ability to post this).

Looks like I'm on 4.3.2, so maybe wrong thread?
+1

The search function doesn't work.

Also, version 4.3.2.0 of the app under iOS 9.3.1 does not render this post properly:
http://www.e90post.com/forums/showpo...2&postcount=76

You see maybe half of the content at most versus Firefox version 46.0.1 under Windows 10 64-bit which displays it in its entirety.
__________________
Alpina B3 Flash/BMS OCC/ER CP/ETS 5/HKS BOV/M3 Control Arms/OFT
Appreciate 0
      07-14-2016, 11:04 AM   #135
elusive
Second Lieutenant
elusive's Avatar
161
Rep
279
Posts

Drives: 2015 F30
Join Date: May 2013
Location: Los Angeles

iTrader: (0)

Search function does not work.
Appreciate 0
      07-23-2016, 02:38 PM   #136
Nomana
Major
Nomana's Avatar
1172
Rep
1,497
Posts

Drives: BMW
Join Date: Sep 2014
Location: SN

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by elusive
Search function does not work.
For months now
Appreciate 0
      08-15-2016, 10:48 PM   #137
FrankiE90
Major General
FrankiE90's Avatar
United_States
535
Rep
8,804
Posts

Drives: Krooked Sk8board
Join Date: Feb 2008
Location: Pasadena, Ca

iTrader: (11)

?
Attached Images
 
__________________
FrankiE90 AKA:.[The TANK] *CLICK THE SIG
E90s (been gone but not forgotten) KW clubsports 18" BBS GT4 // Build E30 (pending) + E46 M3 Wagon ESTORIL Blue
Appreciate 0
      09-07-2016, 02:02 AM   #138
AK.
resU.
AK.'s Avatar
United_States
128
Rep
571
Posts

Drives: F80 M3/6466 335
Join Date: Jan 2015
Location: California

iTrader: (1)

Garage List
2010 E90 335i  [5.00]
Search button doesn't work on app?
__________________
VM/ACF ST 6466 | EOS PI | 100% E85 | Fuel-it Stage 3 LPFP l JB4 G5 MHD BEF l
Appreciate 0
      10-18-2016, 12:18 PM   #139
David1
Brigadier General
David1's Avatar
United_States
554
Rep
3,716
Posts

Drives: 09 E92 09 X5
Join Date: Mar 2007
Location: Columbus, OH

iTrader: (0)

Just had some update to the app yesterday and it no longer works at all. I am still on 7.1 software version on my 4S.
__________________
2017 M2 Alpine White|Black with Blue Stitching Dakota Leather|Executive Pkg|DCT
Appreciate 0
      11-02-2016, 11:23 AM   #140
WallieX5
Private
9
Rep
59
Posts

Drives: F80
Join Date: Apr 2008
Location: MD

iTrader: (0)

iOS Ver 4.3.4

App does not allow me to log in. It says "LOGGED OUT" and when I click on it, presumably a link, nothing happens.
Appreciate 1
      01-20-2017, 09:17 PM   #141
psedog
Captain
psedog's Avatar
474
Rep
812
Posts

Drives: '16 AB 6MT F80
Join Date: May 2015
Location: San Diego

iTrader: (3)

Just popped up. If I need to post this somewhere else, let me know.
Attached Images
 
__________________
2016 Azurite Black F80 6MT
Appreciate 0
      01-26-2017, 02:33 AM   #142
MG M135i
New Member
MG M135i's Avatar
Australia
6
Rep
14
Posts

Drives: 2013 M135 5 Door
Join Date: Aug 2014
Location: Australia

iTrader: (0)

Garage List
2013 BMW M135i  [0.00]
Error in forum

See attached
Attached Images
 
__________________
///M135i
Appreciate 0
      02-07-2017, 02:59 PM   #143
Railgun
Brigadier General
Railgun's Avatar
United Kingdom
901
Rep
3,007
Posts

Drives: FD, CBR600RR, F82
Join Date: Mar 2007
Location: 60606 --> SE3 --> ME14

iTrader: (2)

Garage List
2016 SMB M4  [0.00]
1993 Mazda RX-7  [0.00]
2007 Honda CBR600RR  [0.00]
Don't know if this is a known issue, and I don't use this in portrait mode often, if ever on an iPad, but there are some formatting issues.
Attached Images
 
Appreciate 0
      03-02-2017, 11:04 AM   #144
6ixSpd
Save the manuals!
6ixSpd's Avatar
Canada
4338
Rep
5,681
Posts

Drives: '12 M3, '12 135i
Join Date: Feb 2016
Location: 416

iTrader: (2)

I'm constantly getting error connecting to network when opening a subforum, writing posts, sending PMs, etc.

It will save the msg has been saved as a draft instead but when I am eventually able to refresh the thread, my message has actually been posted. Sometimes it takes 5+ tries just to load a forum or a page because of the constant connectivity issues.

This happens on the latest iOS via wifi or data, so it's not a connectivity issue from my end.
Appreciate 1
TWiTCHY269.00

      03-02-2017, 01:41 PM   #145
TWiTCHY
Colonel
TWiTCHY's Avatar
United_States
269
Rep
2,506
Posts

Drives: '13 AW E92 M3
Join Date: Jul 2008
Location: WA

iTrader: (6)

Quote:
Originally Posted by 6ixSpd View Post
I'm constantly getting error connecting to network when opening a subforum, writing posts, sending PMs, etc.

It will save the msg has been saved as a draft instead but when I am eventually able to refresh the thread, my message has actually been posted. Sometimes it takes 5+ tries just to load a forum or a page because of the constant connectivity issues.

This happens on the latest iOS via wifi or data, so it's not a connectivity issue from my end.
Going to echo this as well. Happening to me, too.
Appreciate 0
      03-12-2017, 09:28 AM   #146
ptper
Captain
347
Rep
906
Posts

Drives: '18 Avus Blue F80
Join Date: Sep 2016
Location: MD

iTrader: (1)

For awhile now, I haven't been receiving push notifications on my iphone. I've verified on under app settings and iphone settings that they are both enabled. Anybody else experiencing this?
Appreciate 0
      03-25-2017, 03:24 PM   #147
BM Creeper
Private
BM Creeper's Avatar
Belgium
92
Rep
96
Posts

Drives: BMW F87 M2 MY17 (March 2017)
Join Date: Mar 2017
Location: Belgium

iTrader: (0)

App crashes

Hi,
My App gives a crash pop up window when I start it. I can then read treads.
When I try to log in (hit return after filing in my password) it gives me the same window and I am not able to log in.
Attached Images
 
Appreciate 0
      03-25-2017, 04:14 PM   #148
apptest
apptesting all day and night 24/7 super long days and super long nights
apptest's Avatar
No_Country
1040
Rep
29
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by BM Creeper View Post
Hi,
My App gives a crash pop up window when I start it. I can then read treads.
When I try to log in (hit return after filing in my password) it gives me the same window and I am not able to log in.
There is a new version of the app being processed in the app store today andhopefully will be available today/tommorow/monday. Could you let me know if this same error occurs with the new version or if it lets you in?
__________________
Test 2345
Appreciate 1
psedog473.50

      03-28-2017, 11:42 PM   #149
BM Creeper
Private
BM Creeper's Avatar
Belgium
92
Rep
96
Posts

Drives: BMW F87 M2 MY17 (March 2017)
Join Date: Mar 2017
Location: Belgium

iTrader: (0)

New App is fantastic: all my problems seem so faraway
Login inability and constant crash messages no more !
Appreciate 0
      03-29-2017, 07:54 AM   #150
apptest
apptesting all day and night 24/7 super long days and super long nights
apptest's Avatar
No_Country
1040
Rep
29
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by BM Creeper View Post
New App is fantastic: all my problems seem so faraway
Login inability and constant crash messages no more !
Happy to hear!

For any other people who could not log in, we have another version in the app store processing queue now, being released hopefully today/tommorow/Friday which should fix any lingering problems logging in
__________________
Test 2345
Appreciate 0
      03-29-2017, 07:57 AM   #151
ptper
Captain
347
Rep
906
Posts

Drives: '18 Avus Blue F80
Join Date: Sep 2016
Location: MD

iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by ptper View Post
For awhile now, I haven't been receiving push notifications on my iphone. I've verified on under app settings and iphone settings that they are both enabled. Anybody else experiencing this?
I take it this is user error?
Appreciate 0
      04-09-2017, 07:47 PM   #152
STK
Private First Class
211
Rep
191
Posts

Drives: '18 M2 6MT
Join Date: Jan 2017
Location: Maryland

iTrader: (0)

Just downloaded the app. Looks great. Operates great. One thing I did notice is the difficulty in responding to a particular post unless I'm missing something other than the cut and paste feature. Also, it doesn't look like you can "appreciate" a post. These are very minor and it's quite possible I just overlooked those features. Anyway, a big appreciation to the designers. The more I hang out here, the more I'm impressed.
Appreciate 0
      04-09-2017, 08:03 PM   #153
apptest
apptesting all day and night 24/7 super long days and super long nights
apptest's Avatar
No_Country
1040
Rep
29
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
2002 BMW M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by STK View Post
Just downloaded the app. Looks great. Operates great. One thing I did notice is the difficulty in responding to a particular post unless I'm missing something other than the cut and paste feature. Also, it doesn't look like you can "appreciate" a post. These are very minor and it's quite possible I just overlooked those features. Anyway, a big appreciation to the designers. The more I hang out here, the more I'm impressed.
Both those options are inside a grey bar right underneath the post in question. To appreciate click on the icon on the left and to reply click the quotation icon.

If it's your first time using the app, first login by going to the settings, then close the thread in question and reopen the thread and those options should all appear

Enjoy and let me know if you have other questions
__________________
Test 2345
Appreciate 1
STK211.00

      04-21-2017, 10:18 AM   #154
ptper
Captain
347
Rep
906
Posts

Drives: '18 Avus Blue F80
Join Date: Sep 2016
Location: MD

iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by ptper View Post
For awhile now, I haven't been receiving push notifications on my iphone. I've verified on under app settings and iphone settings that they are both enabled. Anybody else experiencing this?
If anybody cares, I deleted and reinstalled the app. I now get push notifications. IT 101 states to first reboot/restart/reinstall before anything else. I'm an idiot, lol.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:09 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST