BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Coding / ConnectedDrive / Audio-Video / Electronics / Bluetooth / I-Drive & Nav
 
PYSPEED
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-03-2013, 05:17 PM   #1
SpeedyM3
Second Lieutenant
SpeedyM3's Avatar
United_States
9
Rep
257
Posts

 
Drives: E92 M3
Join Date: Apr 2012
Location: Earth

iTrader: (0)

Help, bass disappeared

I was driving home from the store and the bass was working fine and then it just stopped and there is no more bass in any songs on the radio or Bluetooth. I have the enhanced sound. Do you guys know why this happened? I'm going to the dealer right now.
Appreciate 0
      04-03-2013, 05:27 PM   #2
gblansten
Beandoc
gblansten's Avatar
United_States
31
Rep
2,260
Posts

 
Drives: 2014 BMW M5 SG/SS
Join Date: Sep 2007
Location: Thick ascending limb

iTrader: (0)

Sorry man. Check this out: http://www.m3post.com/forums/showthr...highlight=bass
Appreciate 0
      04-03-2013, 06:08 PM   #3
Chriskm3
Colonel
Chriskm3's Avatar
Canada
28
Rep
2,218
Posts

 
Drives: M3
Join Date: Jul 2012
Location: Toronto

iTrader: (4)

Probably your amp or a fuse went out
__________________
Vf supercharger + tune/H&R coils/ Akra evolution exhaust/Volk te37/ Rs-3 tires/ Brembos /TIal BOV/ OSS blacked out headlights/LUX v3/Led taillights/ Challenge Front lip/ P3 vent gauge/ F10 m5 shift mob/Matte black front grills/ And a funky air fresher
Appreciate 0
      04-03-2013, 06:33 PM   #4
SpeedyM3
Second Lieutenant
SpeedyM3's Avatar
United_States
9
Rep
257
Posts

 
Drives: E92 M3
Join Date: Apr 2012
Location: Earth

iTrader: (0)

Just went to the dealer and I set a appointment bright and early in the morning. Ill tell you guys how it goes.
Appreciate 0
      06-18-2013, 12:57 PM   #5
djseto
Private
0
Rep
91
Posts

 
Drives: 2008 M3 Coupe
Join Date: Aug 2012
Location: NC

iTrader: (0)

Any update? I had the same issue (i just responded to a similar thread)
Appreciate 0
      06-18-2013, 04:57 PM   #6
IrishCoffee
First Lieutenant
IrishCoffee's Avatar
7
Rep
370
Posts

 
Drives: '11 E92 M3, '14 328i, '14 1LE
Join Date: May 2011
Location: San Diego

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by SpeedyM3 View Post
Just went to the dealer and I set a appointment bright and early in the morning. Ill tell you guys how it goes.
Yeah, I am curious if you ended up with defective woofers like I did... I bet they replaced the amp first and that didn't do anything, then they replaced the subs and it magically worked.
Appreciate 0
      06-18-2013, 08:40 PM   #7
SpeedyM3
Second Lieutenant
SpeedyM3's Avatar
United_States
9
Rep
257
Posts

 
Drives: E92 M3
Join Date: Apr 2012
Location: Earth

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by IrishCoffee View Post
Yeah, I am curious if you ended up with defective woofers like I did... I bet they replaced the amp first and that didn't do anything, then they replaced the subs and it magically worked.
they replaced them both at the same time and they worked fine after.
Appreciate 0
      06-18-2013, 11:51 PM   #8
djseto
Private
0
Rep
91
Posts

 
Drives: 2008 M3 Coupe
Join Date: Aug 2012
Location: NC

iTrader: (0)

My fear is I can't get it to happen consistently and you know when I roll into the dealer it will work just fine...
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:10 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST