BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Coding / ConnectedDrive / Audio-Video / Electronics / Bluetooth / I-Drive & Nav
 
GetBMWParts
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-04-2011, 10:14 AM   #1
sparkyg
Brigadier General
 
sparkyg's Avatar
 
Drives: EBII 2014 F31 328xi
Join Date: Sep 2007
Location: Oil Country

Posts: 3,493
iTrader: (5)

Unhappy Lost Front Speaker and Sub Output

Driving this morning listening to the radio and I lost the front speakers and sub.

Was listening to AM for fck sake.

Anyone lose the front output and sub out before?

I tried restarting car, no luck.

Anyone ideas?
sparkyg is offline   Canada
0
Reply With Quote
      07-04-2011, 07:25 PM   #2
kmarei
Major General
 
kmarei's Avatar
 
Drives: 1988 E30 M3 Evo II
Join Date: Jul 2008
Location: Reston, VA

Posts: 6,480
iTrader: (33)

Garage List
Serves you right for listening to AM
Did you check the connector going into amp if it's the HIFI system?
What system do you have?
__________________
This user has been banned from the 4 series forum because he doesn't sing its merits like the admins want us all to

kmarei is online now   Egypt
0
Reply With Quote
      07-02-2013, 02:52 PM   #3
WangTa
First Lieutenant
 
WangTa's Avatar
 
Drives: '08 SSII E90 M3
Join Date: Feb 2008
Location: Maryland

Posts: 308
iTrader: (0)

Send a message via AIM to WangTa Send a message via MSN to WangTa
OP - were you able to fix this? And if so, how?

My front two speakers are currently not working!
WangTa is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-02-2013, 04:26 PM   #4
sparkyg
Brigadier General
 
sparkyg's Avatar
 
Drives: EBII 2014 F31 328xi
Join Date: Sep 2007
Location: Oil Country

Posts: 3,493
iTrader: (5)

The car fixed itself after driving to work. Leaving it alone and then a drive at lunch and it was gone.

Gremlins or something. Hasn't happened since.

Had a different problem recently with a crackling front driver side speakers. Again same solution. It went away after.

I dont know wtf but looking forward to moving onto a 2014 F31.
sparkyg is offline   Canada
0
Reply With Quote
      07-02-2013, 04:32 PM   #5
IrishCoffee
First Lieutenant
 
IrishCoffee's Avatar
 
Drives: '11 E92 M3, '14 328i, '14 1LE
Join Date: May 2011
Location: San Diego

Posts: 364
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by sparkyg View Post
The car fixed itself after driving to work. Leaving it alone and then a drive at lunch and it was gone.

Gremlins or something. Hasn't happened since.

Had a different problem recently with a crackling front driver side speakers. Again same solution. It went away after.

I dont know wtf but looking forward to moving onto a 2014 F31.
I had the static/crackling in my front speakers about a week ago. I turned off the car and tried again and it was still there.

Once I left the car overnight it was gone in the morning. I don't think that the amp and all the electronics actually shut all the way off for a while after the car is off.
IrishCoffee is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:55 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST