BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > M3 (E90 / E92 / E93) > Regional Forums > USA - California
 
Strasse Forged
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      03-25-2013, 11:28 AM   #1
geneatals
Ninja
geneatals's Avatar
Philippines
209
Rep
3,845
Posts

Drives: 2016 F80 M3
Join Date: Dec 2007
Location: So Cal (SFV)

iTrader: (3)

Traffic info not working...

anyone else with NAV noticing that they are not receiving traffic info? It's been going on since Friday for me, I always get "No current traffic messages" when I click the traffic info icon. Was wondering if there is some sort of outtage or just something wrong with my NAV. NAV still works, just don't get any traffic info.
__________________
2016 F80 M3 AW | Cloth/Leather: Carbonstructure Anthracite/Black Seats | CF trim | M-DCT |Adaptive M suspension | 19" Silver 437M wheels | CF Roof | Pics/Mods
Sold: 2011.5 E90 M3 AW l Black Novillo Leather | Carbon Fiber Leather Trim | ZCP | ZP2 | M-DCT | Navigation | Moonroof | 6FL l Pics/Mods
Retired: 2008 535i l AW l Black Dakota Leather l Bamboo Anthracite l ZPP l ZSP l 6FL
Appreciate 0
      03-25-2013, 12:33 PM   #2
JOHN ///M
Second Lieutenant
JOHN ///M's Avatar
United_States
3
Rep
273
Posts

Drives: M3
Join Date: Nov 2009
Location: Porter Ranch, CA

iTrader: (1)

I noticed mine wasn't working too from yesterday.
__________________
'12 MW E92 M3 I Piano Black Trim I Vorsteiner Aero Front Lip I Varis Rear Diffuser I Varis Rear Skirt I Platte Forme Side Skirt I Ohlin's Road and Track Coilover I Akrapovic GT4 X-pipe I Akrapovic Slip I ESS Tuning I Brembos Brakes I Euro Front Bumper I BBS Limited Black Edition Lugs/Locks I Macht Schnell Studs I BMW Performance Carbon Fiber Spoiler I BMW Performance Grills/Gills I BMW Performance Seats I Rogue Short Shifter I BBS FI
Appreciate 0
      03-25-2013, 03:59 PM   #3
persian54
Lieutenant General
persian54's Avatar
United_States
368
Rep
15,817
Posts

Drives: SL550. Prev: E93 M3/335i/Z435i
Join Date: Jun 2009
Location: The Valley, SoCal

iTrader: (294)

worked fine for me.. though I don't have the m3 anymore
Appreciate 0
      03-25-2013, 05:33 PM   #4
sensi09
Lieutenant Colonel
18
Rep
1,772
Posts

Drives: .
Join Date: Dec 2010
Location: socal

iTrader: (1)

Noticed that this weekend too
Appreciate 0
      03-25-2013, 07:40 PM   #5
geneatals
Ninja
geneatals's Avatar
Philippines
209
Rep
3,845
Posts

Drives: 2016 F80 M3
Join Date: Dec 2007
Location: So Cal (SFV)

iTrader: (3)

Quote:
Originally Posted by persian54 View Post
worked fine for me.. though I don't have the m3 anymore
really...which car was working fine in...the Z? wonder if it's a hardware issue...hmmm


I'm still thinking it's a service outtage problem
__________________
2016 F80 M3 AW | Cloth/Leather: Carbonstructure Anthracite/Black Seats | CF trim | M-DCT |Adaptive M suspension | 19" Silver 437M wheels | CF Roof | Pics/Mods
Sold: 2011.5 E90 M3 AW l Black Novillo Leather | Carbon Fiber Leather Trim | ZCP | ZP2 | M-DCT | Navigation | Moonroof | 6FL l Pics/Mods
Retired: 2008 535i l AW l Black Dakota Leather l Bamboo Anthracite l ZPP l ZSP l 6FL
Appreciate 0
      03-25-2013, 08:34 PM   #6
XR_SIX
Bading-dong!
XR_SIX's Avatar
United_States
5
Rep
275
Posts

Drives: '11.5 E93 M3 AW, '09 R6
Join Date: Aug 2011
Location: Eagle rock, Ca

iTrader: (1)

Garage List
2011.5 E93 M3  [0.00]
I believe there was an outage. My NAV was not receiving traffic information over the weekend. Today, it started working again.
Appreciate 0
      03-26-2013, 09:58 AM   #7
geneatals
Ninja
geneatals's Avatar
Philippines
209
Rep
3,845
Posts

Drives: 2016 F80 M3
Join Date: Dec 2007
Location: So Cal (SFV)

iTrader: (3)

Quote:
Originally Posted by XR_SIX View Post
I believe there was an outage. My NAV was not receiving traffic information over the weekend. Today, it started working again.
+1, mine worked this morning as well...
__________________
2016 F80 M3 AW | Cloth/Leather: Carbonstructure Anthracite/Black Seats | CF trim | M-DCT |Adaptive M suspension | 19" Silver 437M wheels | CF Roof | Pics/Mods
Sold: 2011.5 E90 M3 AW l Black Novillo Leather | Carbon Fiber Leather Trim | ZCP | ZP2 | M-DCT | Navigation | Moonroof | 6FL l Pics/Mods
Retired: 2008 535i l AW l Black Dakota Leather l Bamboo Anthracite l ZPP l ZSP l 6FL
Appreciate 0
      03-26-2013, 02:49 PM   #8
persian54
Lieutenant General
persian54's Avatar
United_States
368
Rep
15,817
Posts

Drives: SL550. Prev: E93 M3/335i/Z435i
Join Date: Jun 2009
Location: The Valley, SoCal

iTrader: (294)

Quote:
Originally Posted by geneatals View Post
really...which car was working fine in...the Z? wonder if it's a hardware issue...hmmm


I'm still thinking it's a service outtage problem
2013 F10 528i

I wasn't in the valley though.. so maybe that's why?
Appreciate 0
      03-27-2013, 01:38 AM   #9
askjeeves
Captain
13
Rep
639
Posts

Drives: e92 m3/spece46
Join Date: Jun 2008
Location: Miami, FL

iTrader: (1)

i'm not in cali, but also received no traffic info on monday. not really sure about during the weekend, but it was working fine again today (tuesday).
__________________
2011 e92 ///m3 zcp - jzb/fr
ED 6/29/10
Appreciate 0
      03-27-2013, 01:17 PM   #10
JOHN ///M
Second Lieutenant
JOHN ///M's Avatar
United_States
3
Rep
273
Posts

Drives: M3
Join Date: Nov 2009
Location: Porter Ranch, CA

iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by persian54
Quote:
Originally Posted by geneatals View Post
really...which car was working fine in...the Z? wonder if it's a hardware issue...hmmm


I'm still thinking it's a service outtage problem
2013 F10 528i

I wasn't in the valley though.. so maybe that's why?
I wasn't in the valley either. I was in oc, on my way back home. I was trying to find a faster route home but the traffic navi wasn't working. I think you have a newer navi, so it should be different.
__________________
'12 MW E92 M3 I Piano Black Trim I Vorsteiner Aero Front Lip I Varis Rear Diffuser I Varis Rear Skirt I Platte Forme Side Skirt I Ohlin's Road and Track Coilover I Akrapovic GT4 X-pipe I Akrapovic Slip I ESS Tuning I Brembos Brakes I Euro Front Bumper I BBS Limited Black Edition Lugs/Locks I Macht Schnell Studs I BMW Performance Carbon Fiber Spoiler I BMW Performance Grills/Gills I BMW Performance Seats I Rogue Short Shifter I BBS FI
Appreciate 0
      03-27-2013, 02:20 PM   #11
blackmist222777
Major
blackmist222777's Avatar
33
Rep
1,070
Posts

Drives: E92 M3
Join Date: Apr 2012
Location: SF Bay Area

iTrader: (10)

yup. mine has been down for a couple days... is there some explanation for this?
__________________

2011 E82 BMW 1M Series Coupe #642 of 740 (current)
2011 E92 BMW M3 AW
2004 E46 BMW M3 TIAG
2004 E46 BMW M3 LSB
Appreciate 0
      03-28-2013, 02:07 PM   #12
tightie
JOSH SHOKRI.
tightie's Avatar
United_States
228
Rep
5,866
Posts

Drives: i3.
Join Date: Aug 2005
Location: los angeles, california.

iTrader: (7)

Garage List
2008 BMW M3  [3.95]
mine hasnt worked since day one
__________________
Current: 15 991 GT3 , 15 i3, 15 i8 | Past: 15 YMB F80 M3, 13 E92 M3 DCT, 08 E92 M3 6MT, 07 E60 M5, 02 E46 M3
*Upcoming Track Days: Jan 23/24 @ Buttonwillow Raceway + Jan 31 @ Willow Springs Raceway
Instagram: #SpeedDistrict @SpeedDistrict
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:06 AM.




m3post
m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST