BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Coding / ConnectedDrive / Audio-Video / Electronics / Bluetooth / I-Drive & Nav
 
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-07-2014, 08:02 AM   #89
aussiem3
Lieutenant Colonel
aussiem3's Avatar
Australia
30
Rep
1,683
Posts

 
Drives: Goggomobil
Join Date: Jul 2007
Location: Kangaroo land

iTrader: (1)

Garage List
2014 BMW X5 30d  [0.00]
2007 E92 M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by Lone Wolf Pack
Quote:
Originally Posted by aussiem3 View Post
use 0000 as the passkey on the idrive and see what happens. I think the passkey is the issue here. L:et me know.
Hmmm... this seemed to have done the job. I used 0000 as passkey and pressed OK, and this prompted my phone to ask for the same passkey. So this worked. It's not exactly intuitive as is, since no one would know the passkey without being told.

In any case, thanks for the tip!
Well done
__________________

2007 E92 6MT - Silverstone II with /// Performance Exhaust with ACM Test Pipes and BPM Sport Stage II Dev-Tune - Proper engine warm up, 12-monthly oil change, Castrol TWS 10w-60
2014 F15 X5 3.0d
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:03 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST