BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Engine, Transmission, Exhaust, Drivetrain, ECU Software Modifications
 
Steve Thomas BMW
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-16-2012, 08:10 AM   #1
Chriskm3
Colonel
 
Chriskm3's Avatar
 
Drives: M3
Join Date: Jul 2012
Location: Toronto

Posts: 2,218
iTrader: (4)

Need Help: ballast issue

Any info would be appriciated.
My passagers side hid went out. I removed both headlights and used the drivers side working one to trouble shoot the problem. Traced the problem to the ballast. Replaced the ballast with oem ballast. So far so good.
Problem is this. when i connect any headlight to passager side plug i do not get hid projector to come on. But when i try the drivers side plug both lights work fine.
Please advice.?
Chriskm3 is offline   Canada
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:56 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST