BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > M3 (E90 / E92 / E93) > General M3 Forum (E90 + E92 + E93)
 
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-06-2012, 06:48 AM   #1
golfotron
New Member
golfotron's Avatar
Spain
1
Rep
14
Posts

 
Drives: BMW M3 E92
Join Date: Oct 2010
Location: Barcelona

iTrader: (0)

Battery question

Hi I'm from Barcelona (spain) and i'm having battery problems. I installed the rogue engineering pulley and blaupunkt tha555 and idrive is saying me that the battery is discharged.

My battery is 80ah 800 ca and 800 cca.

I see that all of your cars have a 90 ah 900 ca and 900 cca.

Why do i have a different battery? Today i have benn in the garage and the person there said that the battery is in good condition.

So what do you think can be the problem???

Sorry for my english and thanks!!!

Last edited by golfotron; 02-06-2012 at 10:35 AM.
Appreciate 0
      02-07-2012, 10:56 AM   #2
THE TECH
BimmerPost Supporting Vendor
THE TECH's Avatar
United_States
157
Rep
13,121
Posts


 
Drives: BPMsport 2012 E92 M3
Join Date: Jun 2011
Location: Kansas

iTrader: (45)

Garage List
Send a message via AIM to THE TECH Send a message via Skype™ to THE TECH
The battery may just not be fully charged. Also, is the battery old or has it been replaced with a non-BMW one?
__________________
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:19 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST