BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > General BMW News and Cars Discussion
 
EclipsisNA
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      11-24-2011, 11:13 AM   #1
GiorgioP
Registered
 
Drives: BMW 530xd 2006 touring
Join Date: Nov 2011
Location: tuscany

Posts: 2
iTrader: (0)

530XD 2006 Rear washer jet not working

Hi,

My rear washer jet stoped working, I unscrewed the top part of the rear windshield and the water tube seems fine. I am guessing that there is only one pump for both front and rear washer jets? I put my hand on the main tubes coming from the water tank when I activate the front washer jet they work and I can feel the pressure on the tubes but when I activate the rear washer jet the tubes dont move. It seem that the pump is not even activated. The rear wipper still work.

Any idea what i should check next??

tks for your help

Giorgio
GiorgioP is offline  
0
Reply With Quote
      11-25-2011, 02:22 AM   #2
taranonline
Lieutenant
 
taranonline's Avatar
 
Drives: E90 320D 2010
Join Date: Jun 2010
Location: India

Posts: 503
iTrader: (0)

wrong forum
__________________
2010 320D AW M-Sport - KW V2 - 19" M359
taranonline is offline   India
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:28 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST