BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Coding / ConnectedDrive / Audio-Video / Electronics / Bluetooth / I-Drive & Nav
 
ESS Tuning
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-21-2011, 10:15 AM   #1
ILSMKU
BMW FTW
ILSMKU's Avatar
No_Country
33
Rep
1,888
Posts

 
Drives: E92 M3
Join Date: Jul 2011
Location: ///OC

iTrader: (5)

Garage List
Exclamation NAVI POI issue

For some reason, my NAVI will not display POI's? Is there some kind of trick to make them show? Do I need to be at a certain zoom level?

If I have my navi screen up and go into display POI's, I can choose, all, none or custom. Choosing all displays nothing. Choosing custom and picking what I want displays nothing too.

Am I doing something wrong? Or is my car limited by my build date once again (12/10)?

Anyone run into this or know the solution?

Thank you!
Appreciate 0
      07-21-2011, 03:08 PM   #2
ILSMKU
BMW FTW
ILSMKU's Avatar
No_Country
33
Rep
1,888
Posts

 
Drives: E92 M3
Join Date: Jul 2011
Location: ///OC

iTrader: (5)

Garage List
I figured it out. I thought i had traffic disabled. I needed to disable traffic/gray map to see them.

Last edited by ILSMKU; 07-22-2011 at 10:30 AM.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:42 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST