BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Engine, Transmission, Exhaust, Drivetrain, ECU Software Modifications
 
Steve Thomas BMW
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-01-2011, 04:09 PM   #1
Cyrax91
Eat Sleep Rave Repeat
Greece
100

 
Cyrax91's Avatar
 
Drives: WRX STI & FP Green DBB WW Evo
Join Date: Oct 2008
Location: NM


Posts: 1,553
iTrader: (17)

Slight drip from exhaust connection areas HELP

EDIT: Ok so water seems to have stopped, but there seems to be the slightest bit of air coming out from a side of the clamps? Ive tried moving it around, but still seems to get there. Should I just keep trying to tighten? Thanks again for your help guys.


Hi guys,

I just installed my axel back exhaust using challenge connecting pipes. Bolted on everything and dont feel any air coming out of the connection areas, but there is a water drip from each connection where the clamps are? I re-tightened but still small drip. Anyone know if this is an issue? Sounds like everything is ok, but not sure.

Thanks,
Dimitri
__________________
WRX STI Hatchback - FP Green DBB WW Evo IX GSR tuned at 524whp

Last edited by Cyrax91; 07-01-2011 at 05:28 PM.
Appreciate 0
      07-01-2011, 04:18 PM   #2
Zba
Lieutenant
12

 
Zba's Avatar
 
Drives: 2011.685 E92 M3
Join Date: Feb 2011
Location: Denver, CO


Posts: 557
iTrader: (0)

Garage List
2011.5 M3  [4.87]
A small bit of condensation is normal as long as there is no exhaust leak. You'll be fine.
Appreciate 0
      07-01-2011, 04:19 PM   #3
LateBraking
Brigadier General
United_States
134

 
LateBraking's Avatar
 
Drives: Reliable Cars
Join Date: Sep 2008
Location: Pacific Standard Time


Posts: 3,878
iTrader: (27)

It should just be condensation from the inside of your stock X-pipe and/or the Challenge connecting pipes/new muffler of yours. You'll be fine.
Appreciate 0
      07-01-2011, 05:11 PM   #4
Cyrax91
Eat Sleep Rave Repeat
Greece
100

 
Cyrax91's Avatar
 
Drives: WRX STI & FP Green DBB WW Evo
Join Date: Oct 2008
Location: NM


Posts: 1,553
iTrader: (17)

Ok so water seems to have stopped, but there seems to be the slightest bit of air coming out from a side of the clamps? Ive tried moving it around, but still seems to get there. Should I just keep trying to tighten? Thanks again for your help guys.
__________________
WRX STI Hatchback - FP Green DBB WW Evo IX GSR tuned at 524whp
Appreciate 0
      07-01-2011, 06:13 PM   #5
NRing
Private
Germany
1

 
Drives: BMWs
Join Date: Nov 2010
Location: Deutschland


Posts: 69
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Cyrax91 View Post
Ok so water seems to have stopped, but there seems to be the slightest bit of air coming out from a side of the clamps? Ive tried moving it around, but still seems to get there. Should I just keep trying to tighten? Thanks again for your help guys.
yeah baby, tighten those clamps!
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:53 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST