BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Engine, Transmission, Exhaust, Drivetrain, ECU Software Modifications
 
Race Precision Motorsport
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      11-21-2010, 05:23 PM   #1
GirlsGarage
First Lieutenant
 
GirlsGarage's Avatar
 
Drives: E92 M3 DCT
Join Date: Feb 2010
Location: AE

Posts: 312
iTrader: (3)

Urgent: Steering Lock Fault :(

Driving to work this morning with no issues but when switched ignetion off this warning appreared!!

What could cause this!! i never experienced any faults with my M.

Name:  IMG00120-20101121-2255.jpg
Views: 1197
Size:  73.7 KB

Name:  IMG00121-20101121-2255.jpg
Views: 851
Size:  48.7 KB
GirlsGarage is offline  
0
Reply With Quote
      11-21-2010, 05:53 PM   #2
montreal red
chris
 
montreal red's Avatar
 
Drives: White Boat
Join Date: Jun 2007
Location: Toronto

Posts: 12,123
iTrader: (31)

Send a message via MSN to montreal red
i have gotten this fault before. for me, it appears and disappears very quickly. it only appears just as i start my car and usually only happens when i havent used my car for a few days. is it the same for you?
__________________

Current: 2013 F10 M5 & 2013 GLK350
997.1 GT3RS (gone)
2009 WRX STI (gone)
e92 M3 (gone)
montreal red is offline   Canada
0
Reply With Quote
      11-21-2010, 05:56 PM   #3
GirlsGarage
First Lieutenant
 
GirlsGarage's Avatar
 
Drives: E92 M3 DCT
Join Date: Feb 2010
Location: AE

Posts: 312
iTrader: (3)

actualy no, its my daily driver! but i am able to start the car and every thing is functioning perfectly!! its only the warning..
GirlsGarage is offline  
0
Reply With Quote
      11-21-2010, 06:04 PM   #4
montreal red
chris
 
montreal red's Avatar
 
Drives: White Boat
Join Date: Jun 2007
Location: Toronto

Posts: 12,123
iTrader: (31)

Send a message via MSN to montreal red
well mine only came on twice and then disappeared. when i did my oil change at the dealer, they could see the fault has been registered but nothing seemed to be wrong. so mine was just a computer glich i think. is yours still on right now?
__________________

Current: 2013 F10 M5 & 2013 GLK350
997.1 GT3RS (gone)
2009 WRX STI (gone)
e92 M3 (gone)
montreal red is offline   Canada
0
Reply With Quote
      11-21-2010, 06:19 PM   #5
GirlsGarage
First Lieutenant
 
GirlsGarage's Avatar
 
Drives: E92 M3 DCT
Join Date: Feb 2010
Location: AE

Posts: 312
iTrader: (3)

Yea still on!
GirlsGarage is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:38 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST