BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions
 
European Auto Source
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      08-10-2010, 04:27 AM   #1
DAK
New Member
 
Drives: 2009 E92 M3
Join Date: Oct 2009
Location: Sydney

Posts: 25
iTrader: (0)

Can't access the "General M3" Forum using Safari ?????

Hi All,

Every time I try to access the General M3 Forum I get the error message:

Sorry, we are performing some temporary maintenance
We shall return in another 5-10 minutes. Thank you. | BIMMERPOST Staff

I should also mentioned I just "upgraded" to Safari 5.0.1. The page works with other browsers. I've had no other issues with the Browser and I've been using it for a few days now ???

Is anyone else experiencing this ?

Thanks

Dylan
DAK is offline  
0
Reply With Quote
      08-10-2010, 09:12 AM   #2
southlight
Moderator / European Editor
 
southlight's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Apr 2006
Location: Germany

Posts: 6,747
iTrader: (0)

Did you try to refresh the site or to clear the browser cache?


Best regards,
south
__________________
Those forums...WHY NOT?


JOIN THE 6MT CLUB GROUP
southlight is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:43 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST