BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions
 
PYSPEED
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      08-03-2010, 09:40 AM   #1
marinellie
Saving lives one shift at a time
 
marinellie's Avatar
 
Drives: 2008 BMW 335i
Join Date: May 2009
Location: Farmington, CT

Posts: 309
iTrader: (1)

Can"t See Picture or Youtube posting Help please

When someone post a picture or a video in there thread I cant see it or click on it to view. Now two days ago there was no problem. I am sure my wife changed some setting or whatever and she does not know for sure what she did. Can anyone help me out with why this is happening now. i am missing out on some good videos.

Thanks a million
__________________
2008 335i...... 6AT....Sports package.... Premium package.....Cold weather package....i Drive....Nav....Sat radio....Logic 7.....PROcede v4 auto tune....Injen Intake
marinellie is offline   United_States
0
Reply With Quote
      08-03-2010, 10:20 AM   #2
southlight
Moderator / European Editor
 
southlight's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Apr 2006
Location: Germany

Posts: 6,727
iTrader: (0)

Check your options in the UserCP (edit options --> thread display options). The box next to 'show images' should be checked.

Other than that, it could also be the Antivirus software. For example, NAV has a Privacy Mode which doesn't allow pictures to show.


Best regards,
south
__________________
Those forums...WHY NOT?


JOIN THE 6MT CLUB GROUP
southlight is offline  
0
Reply With Quote
      08-03-2010, 11:05 AM   #3
marinellie
Saving lives one shift at a time
 
marinellie's Avatar
 
Drives: 2008 BMW 335i
Join Date: May 2009
Location: Farmington, CT

Posts: 309
iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by southlight View Post
Check your options in the UserCP (edit options --> thread display options). The box next to 'show images' should be checked.

Other than that, it could also be the Antivirus software. For example, NAV has a Privacy Mode which doesn't allow pictures to show.


Best regards,
south

You were correct on the antivirus thing. I remembered my wife renewed that about the same time I was getting the trouble. Thanks for the relpy. I owe you one.

Cheers

Erik
__________________
2008 335i...... 6AT....Sports package.... Premium package.....Cold weather package....i Drive....Nav....Sat radio....Logic 7.....PROcede v4 auto tune....Injen Intake
marinellie is offline   United_States
0
Reply With Quote
      08-03-2010, 12:51 PM   #4
southlight
Moderator / European Editor
 
southlight's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Apr 2006
Location: Germany

Posts: 6,727
iTrader: (0)

Pleasure!


Best regards,
south
__________________
Those forums...WHY NOT?


JOIN THE 6MT CLUB GROUP
southlight is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:04 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST