BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > M3 (E90 / E92 / E93) > Regional Forums > UK
 
E92 Lighting
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-15-2010, 03:14 AM   #1
Flapps
Private First Class
 
Flapps's Avatar
 
Drives: E93 Vert, Silverstone II DCT.
Join Date: Oct 2009
Location: Bedfordshire, UK

Posts: 185
iTrader: (0)

Idle actuator

Driving as usual last week, when in traffic, the engine stalled, impossible I thought being a DCT! had the engine management come on and limped the car to my local dealers. They plugged the ECU or whatever into their computer and it told them that sometimes this happens and generates a fault code, which they cleared. Drove the car off the forecourt and a mile down the road the same thing, only this time had an engine logo appear with a line through it!

Took it straight back and was told that the idle actuator needed replacing, which they did all under warranty. Asked for an invoice for my records, which appeared a few days ago.....509.10!!!!!!...........

Happy now

Flapps
__________________
I'm a agnostic insomniac dyslexic...I lay awake all night wondering if there really is a dog!!!!
Flapps is offline   United Kingdom
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:34 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST