BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > General BMW News and Cars Discussion
 
GT Haus
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-23-2009, 11:59 AM   #1
Myfirst7series
Registered
0
Rep
3
Posts

 
Drives: 2006 BMW 750Li
Join Date: Dec 2009
Location: York, Pa.

iTrader: (0)

Transmission Issues

I recently purchased a 2006 750Li after my wife totaled my 05 545i which after many service appts. had just had the transmission replaced at 49,000 miles. It would provide a nice jolt when shifting between 2nd and 3rd. It seemed that the final factor was when the car would surge when coming to a stop. BMW always claimed that they were not have these issues with other vehicles.

I am now having the same issues with my 7 series. It has been reprogrammed twice, the DME module ( Part # 12 14 7 586 910 )has been replaced. Now, periodically I can put it in drive and the car will not move, it feels like the autopark feature is on but it is not ??? I find it hard to believe that no one else is having these issues. I have researched the internet over the last year and find it difficult to locate anyone else with these issues. This is my 6th BMW but I am beggining to look at other options !
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Tags
7 series, transmission

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:43 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST