BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Coding / ConnectedDrive / Audio-Video / Electronics / Bluetooth / I-Drive & Nav
 
Evolve Automotive
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-29-2009, 02:00 PM   #1
Cloud
Lieutenant
 
Drives: AW 2009 E92 6MT
Join Date: Nov 2006
Location: Rowland Heights

Posts: 472
iTrader: (0)

09 I-drive POI shopping cart issue TSB

Code:
This Service Information bulletin supersedes SI 65 04 09 dated April 2009.

designates changes to this revision

SUBJECT
Shopping Cart Icons Displayed Permanently


MODEL
E82, E88 *(1 Series) from September 2008

E90, E91, E92, E93 *(3 Series) from September 2008

E60, E61 *(5 Series) from March 2009

E63, E64 *(6 Series) from March 2009

F01, F02 *(7 Series)

*with option 609 (NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL, CIC)


SITUATION
The shopping cart icon is permanently displayed in the navigation map display in scale 400 feet and below, even when the setting for display points of interest (POI) is set to "No Points of Interest".

When scale 800 feet and up is selected, it is not displayed.

CAUSE
Error in the navigation system integrated in the Car Information Computer (CIC)

CORRECTION
Do not replace parts!

Program the vehicle using ISTA/P 2.33.1 or later.

Note that ISTA/P will automatically reprogram and code all programmable control modules that do not have the latest software.

For information on programming and coding with ISTA/P, refer to CenterNet / Aftersales Portal / Service / Workshop Technology / Vehicle Programming.

WARRANTY INFORMATION
Covered under the terms of the BMW New Vehicle Limited Warranty.

Last edited by Cloud; 05-29-2009 at 03:36 PM.
Cloud is offline  
0
Reply With Quote
      11-10-2009, 07:03 PM   #2
mumper
New Member
 
Drives: 330i
Join Date: Nov 2009
Location: SoCal

Posts: 17
iTrader: (0)

I am getting this issue on my 09' E92 M3 as well. Can anyone confirm that a software update fixes it?
mumper is offline  
0
Reply With Quote
      11-10-2009, 07:52 PM   #3
Technic
Lieutenant General
 
Technic's Avatar
 
Drives: 2012 E92 M3, 2014 528i
Join Date: Apr 2005
Location: Ft Lauderdale, Florida

Posts: 10,566
iTrader: (15)

Garage List
2004 M3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by mumper View Post
I am getting this issue on my 09' E92 M3 as well. Can anyone confirm that a software update fixes it?
If there is a TSB for an issue then it is safe to assume that it will be fixed...
Technic is offline   United_States
0
Reply With Quote
      11-10-2009, 08:25 PM   #4
dillon733
Major
 
dillon733's Avatar
 
Drives: Jet Black e92 M3
Join Date: Oct 2007
Location: new york

Posts: 1,125
iTrader: (2)

yep i have that same problem so i just keep it on 800 feet. its very odd i thought it was some strange setting that i had accidently turned on. It was very frustrating before i thought of keeping it at 800 feet.
dillon733 is offline  
0
Reply With Quote
      11-10-2009, 08:59 PM   #5
riyatch
Lieutenant
 
riyatch's Avatar
 
Drives: e90 M3
Join Date: Jul 2007
Location: Vegas

Posts: 473
iTrader: (1)

got this update when my dct was updated in september.
riyatch is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:06 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST