BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > M3 Marketplace > SPONSORS Classifieds/Groupbuys/Specials Area > Cosmetic Parts (External and Internal) & Lighting
 
GTB Performance
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-06-2009, 11:35 AM   #133
albert1028
First Lieutenant
 
Drives: 2009 E90 Space Gray M3
Join Date: May 2009
Location: Los Angeles

Posts: 390
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by brandon @ eas View Post
free installs today!
Are free installs a norm for these or was that a special? I am about to get the car so was hoping it is the norm!
albert1028 is offline   Taiwan
0
Reply With Quote
      07-06-2009, 03:02 PM   #134
brandon @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
brandon @ eas's Avatar
 
Drives: F30 335i M-sport
Join Date: Aug 2007
Location: So-Cal

Posts: 3,552
iTrader: (10)

Quote:
Originally Posted by albert1028 View Post
Are free installs a norm for these or was that a special? I am about to get the car so was hoping it is the norm!
Its a free service we are currently offering, no plans to end it as of now
brandon @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-07-2009, 04:26 PM   #135
brandon @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
brandon @ eas's Avatar
 
Drives: F30 335i M-sport
Join Date: Aug 2007
Location: So-Cal

Posts: 3,552
iTrader: (10)

orders shipping in an hour
brandon @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-09-2009, 02:15 AM   #136
C17MooseDriver
Captain
 
C17MooseDriver's Avatar
 
Drives: E92 AW M3 6MT
Join Date: Jul 2008
Location: San Antonio, TX

Posts: 866
iTrader: (0)

Brandon,

I've PMed you about a problem with one of my AIBs.
__________________
C17MooseDriver is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-09-2009, 02:45 AM   #137
brandon @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
brandon @ eas's Avatar
 
Drives: F30 335i M-sport
Join Date: Aug 2007
Location: So-Cal

Posts: 3,552
iTrader: (10)

Quote:
Originally Posted by C17MooseDriver View Post
Brandon,

I've PMed you about a problem with one of my AIBs.
got it, you have PM
brandon @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-09-2009, 12:13 PM   #138
brandon @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
brandon @ eas's Avatar
 
Drives: F30 335i M-sport
Join Date: Aug 2007
Location: So-Cal

Posts: 3,552
iTrader: (10)

Currently sold out. Pre orders are welcome starting now
brandon @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-17-2009, 07:14 PM   #139
brandon @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
brandon @ eas's Avatar
 
Drives: F30 335i M-sport
Join Date: Aug 2007
Location: So-Cal

Posts: 3,552
iTrader: (10)

PM's replied
brandon @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-21-2009, 11:29 AM   #140
DPR1
Enlisted Member
 
DPR1's Avatar
 
Drives: 2009 Jerez E90 M3
Join Date: Apr 2009
Location: Issaquah, WA

Posts: 34
iTrader: (0)

Brandon,

I've had my Angel iBrights installed for about 2 weeks now and they look(ed) amazing. Unfortunately yesterday when I was stuck on the highway (went roughly 1/4mile in 45 minutes) they shut off. First I heard the alert chime and text saying that the left daytime running light was out. So I pulled up close to the car in front of me so I could see the lights reflecting on their rear bumper... sure enough, the left one was out. And then in the time it took me to think "I guess I should find the daytime running light setting in the iDrive menu and turn those off so it doesn't look stupid" (~15 seconds), the chime went off again and said that the right daytime light was dead.

I was hoping that it was just a matter of overheating or something and they would work when I turned the car on this morning, but no such luck. So I checked the fuses, and ended up just pulling the iBrights out and replacing them with the oem bulbs -- so I'm back to having yellow halos. Sigh.

The LEDs looked a little yellow so I'm guessing it's the bulbs themselves that died rather than the ballasts, but I'm not really sure. I'm wondering if I could ship them back down to you to take a look and see if it's something simple?

Cheers,
Ted
DPR1 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-21-2009, 11:36 AM   #141
tom @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
tom @ eas's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Nov 2005
Location: Anaheim, CA

Posts: 9,889
iTrader: (13)

Garage List
Quote:
Originally Posted by DPR1 View Post
Brandon,

I've had my Angel iBrights installed for about 2 weeks now and they look(ed) amazing. Unfortunately yesterday when I was stuck on the highway (went roughly 1/4mile in 45 minutes) they shut off. First I heard the alert chime and text saying that the left daytime running light was out. So I pulled up close to the car in front of me so I could see the lights reflecting on their rear bumper... sure enough, the left one was out. And then in the time it took me to think "I guess I should find the daytime running light setting in the iDrive menu and turn those off so it doesn't look stupid" (~15 seconds), the chime went off again and said that the right daytime light was dead.

I was hoping that it was just a matter of overheating or something and they would work when I turned the car on this morning, but no such luck. So I checked the fuses, and ended up just pulling the iBrights out and replacing them with the oem bulbs -- so I'm back to having yellow halos. Sigh.

The LEDs looked a little yellow so I'm guessing it's the bulbs themselves that died rather than the ballasts, but I'm not really sure. I'm wondering if I could ship them back down to you to take a look and see if it's something simple?

Cheers,
Ted
Ted,

Let's get these checked out for you - can you PM me your full name so I can make the necessary arrangements on my end?
__________________
Tom G. | european auto source (eas)
email: tom@europeanautosource.com web: www.europeanautosource.com tel 866.669.0705 ca: 714.369.8524 x22

GET DAILY UPDATES ON OUR BLOG FACEBOOK YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM
tom @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-21-2009, 12:52 PM   #142
DPR1
Enlisted Member
 
DPR1's Avatar
 
Drives: 2009 Jerez E90 M3
Join Date: Apr 2009
Location: Issaquah, WA

Posts: 34
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by tom @ eas View Post
Ted,

Let's get these checked out for you - can you PM me your full name so I can make the necessary arrangements on my end?
Man you guys are quick! PM sent.

- Ted
DPR1 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-21-2009, 07:21 PM   #143
C17MooseDriver
Captain
 
C17MooseDriver's Avatar
 
Drives: E92 AW M3 6MT
Join Date: Jul 2008
Location: San Antonio, TX

Posts: 866
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by DPR1 View Post
Brandon,

I've had my Angel iBrights installed for about 2 weeks now and they look(ed) amazing. Unfortunately yesterday when I was stuck on the highway (went roughly 1/4mile in 45 minutes) they shut off. First I heard the alert chime and text saying that the left daytime running light was out. So I pulled up close to the car in front of me so I could see the lights reflecting on their rear bumper... sure enough, the left one was out. And then in the time it took me to think "I guess I should find the daytime running light setting in the iDrive menu and turn those off so it doesn't look stupid" (~15 seconds), the chime went off again and said that the right daytime light was dead.

I was hoping that it was just a matter of overheating or something and they would work when I turned the car on this morning, but no such luck. So I checked the fuses, and ended up just pulling the iBrights out and replacing them with the oem bulbs -- so I'm back to having yellow halos. Sigh.

The LEDs looked a little yellow so I'm guessing it's the bulbs themselves that died rather than the ballasts, but I'm not really sure. I'm wondering if I could ship them back down to you to take a look and see if it's something simple?

Cheers,
Ted
I had the exact same issue. Seems like the AIB gets too hot and dies out. I was driving in traffic for about an hour. Someone else PM'd me that they had the exact issue I had.

EAS, has so far been good about attempting to replace mine. I still haven't sent it in since I'm on the road. I'm just worried it'll happen again.

This definitely took my the wind out of my sails on any further modding for awhile.

I'm down to one stock and one AIB again. Looks silly.
__________________
C17MooseDriver is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-22-2009, 11:33 AM   #144
tom @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
tom @ eas's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Nov 2005
Location: Anaheim, CA

Posts: 9,889
iTrader: (13)

Garage List
Quote:
Originally Posted by C17MooseDriver View Post
I had the exact same issue. Seems like the AIB gets too hot and dies out. I was driving in traffic for about an hour. Someone else PM'd me that they had the exact issue I had.

EAS, has so far been good about attempting to replace mine. I still haven't sent it in since I'm on the road. I'm just worried it'll happen again.

This definitely took my the wind out of my sails on any further modding for awhile.

I'm down to one stock and one AIB again. Looks silly.
Using a multimeter or your stock bulb, can you verify if you have power coming from your AE plug?
__________________
Tom G. | european auto source (eas)
email: tom@europeanautosource.com web: www.europeanautosource.com tel 866.669.0705 ca: 714.369.8524 x22

GET DAILY UPDATES ON OUR BLOG FACEBOOK YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM
tom @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-22-2009, 12:29 PM   #145
DPR1
Enlisted Member
 
DPR1's Avatar
 
Drives: 2009 Jerez E90 M3
Join Date: Apr 2009
Location: Issaquah, WA

Posts: 34
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by C17MooseDriver View Post
I had the exact same issue. Seems like the AIB gets too hot and dies out. I was driving in traffic for about an hour. Someone else PM'd me that they had the exact issue I had.

EAS, has so far been good about attempting to replace mine. I still haven't sent it in since I'm on the road. I'm just worried it'll happen again.

This definitely took my the wind out of my sails on any further modding for awhile.

I'm down to one stock and one AIB again. Looks silly.
That's what I was afraid of. My first thought was, "Oh crap, this is because it's so hot out today." But by "hot" I mean ~85 degrees... which is relatively high for the Seattle area, but not uncommon elsewhere. Fortunately I'm not usually stuck in traffic like that and the weather is usually a bit cooler. But I'm definitely a bit worried now.

- Ted
DPR1 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-28-2009, 07:00 PM   #146
lent53
Private
 
Drives: m3
Join Date: Feb 2006
Location: Raleigh, NC

Posts: 63
iTrader: (0)

was driving today and my driver's side completely went out. I contacted EAS and they told me to write to their support department for a return. I love the kit, just hope this isnt going to happen again. Great support though I must say.
lent53 is offline  
0
Reply With Quote
      07-31-2009, 12:06 AM   #147
DPR1
Enlisted Member
 
DPR1's Avatar
 
Drives: 2009 Jerez E90 M3
Join Date: Apr 2009
Location: Issaquah, WA

Posts: 34
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by lent53 View Post
was driving today and my driver's side completely went out. I contacted EAS and they told me to write to their support department for a return. I love the kit, just hope this isnt going to happen again. Great support though I must say.
Yeah, their support is definitely top notch. My replacement set is currently in transit with an ETA of Monday. Although with the weather in the 100s this past week I'm debating not reinstalling them for another month or so until the weather cools down. :S

- T
DPR1 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-31-2009, 12:27 AM   #148
bunnn
Colonel
 
bunnn's Avatar
 
Drives: like a grandma
Join Date: May 2009
Location: Toronto

Posts: 2,254
iTrader: (12)

i've had this issue, but EAS is, as most mentioned, top notch in replacing these; should be in transit back to me....i wonder if this is a big issue..
__________________
Cheers
Ben
bunnn is offline  
0
Reply With Quote
      07-31-2009, 01:53 AM   #149
DevJ
Colonel
 
DevJ's Avatar
 
Drives: '14 Cayman S & IS350
Join Date: Nov 2007
Location: Tulsa, OK

Posts: 2,701
iTrader: (1)

Tom/Brandon..I think I was the initial person with the problem over users are having. I hadn't gotten the chance to reinstall until today. Mine still are not working. I think it may have been the shipment of the aibs that had affected several people.. Could you let me know how to fix/replace the product?

Thanks guys, I appreciate it
__________________
E92 M3. SOLD
New: '14 Cayman S PDK
Incoming: GT-R Black Edition
DevJ is offline  
0
Reply With Quote
      07-31-2009, 11:39 AM   #150
tom @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
tom @ eas's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Nov 2005
Location: Anaheim, CA

Posts: 9,889
iTrader: (13)

Garage List
Quote:
Originally Posted by DevJ View Post
Tom/Brandon..I think I was the initial person with the problem over users are having. I hadn't gotten the chance to reinstall until today. Mine still are not working. I think it may have been the shipment of the aibs that had affected several people.. Could you let me know how to fix/replace the product?

Thanks guys, I appreciate it
Please email me your full name or contact me directly by phone so we can go over some basic troubleshooting steps and get you back on track.
__________________
Tom G. | european auto source (eas)
email: tom@europeanautosource.com web: www.europeanautosource.com tel 866.669.0705 ca: 714.369.8524 x22

GET DAILY UPDATES ON OUR BLOG FACEBOOK YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM
tom @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      08-04-2009, 12:37 PM   #151
tom @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
tom @ eas's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Nov 2005
Location: Anaheim, CA

Posts: 9,889
iTrader: (13)

Garage List
Amber AIBs installed on an e60 M5



__________________
Tom G. | european auto source (eas)
email: tom@europeanautosource.com web: www.europeanautosource.com tel 866.669.0705 ca: 714.369.8524 x22

GET DAILY UPDATES ON OUR BLOG FACEBOOK YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM
tom @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
      08-04-2009, 01:16 PM   #152
C17MooseDriver
Captain
 
C17MooseDriver's Avatar
 
Drives: E92 AW M3 6MT
Join Date: Jul 2008
Location: San Antonio, TX

Posts: 866
iTrader: (0)

Tom,

You should be receiving my defective AIB via Fedex today. I have the RMA written all over the box. Thanks for providing good customer service on this.
__________________
C17MooseDriver is offline   United_States
0
Reply With Quote
      08-06-2009, 03:02 PM   #153
Vic55
Lieutenant Colonel
 
Vic55's Avatar
 
Drives: 2013 AW F13 M6
Join Date: Jul 2009
Location: THE Orange County

Posts: 1,808
iTrader: (8)

Can you PM me price and if in stock? Ill bring the car to you for install.
__________________
2015 Jaguar F Type R Coupe Polaris White
2014 Porsche 991 Turbo S Guards Red
2014 Audi RS7 Ibis White
2012 Audi R8 V-10 Ibis White
2012 Mercedes Benz C63 AMG Black Series Obsidian Black
Vic55 is offline  
0
Reply With Quote
      08-06-2009, 03:38 PM   #154
brandon @ eas
BimmerPost Supporting Vendor

 
brandon @ eas's Avatar
 
Drives: F30 335i M-sport
Join Date: Aug 2007
Location: So-Cal

Posts: 3,552
iTrader: (10)

Quote:
Originally Posted by Vic55 View Post
Can you PM me price and if in stock? Ill bring the car to you for install.
Pm sent
brandon @ eas is offline   United_States
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:09 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST