BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > General BMW News and Cars Discussion
 
European Auto Source
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-25-2009, 08:01 AM   #1
seasider
Registered
 
Drives: 330d M-Sport
Join Date: Jan 2009
Location: Manchester

Posts: 3
iTrader: (0)

New Coupe Aux-in not working?

Hi,

New joiner to the forum. I bought my first BMW yesterday. A new 3 coupe 330d M Sport and love it.

However a question. It has Aux-in and USB-in ports. I plugged an aux cable into my iPOD and connected it into the aux but nothing happens. I have scrolled through all options on the stereo and I only have CD-Tuner-USB - no aux option.

It is just the standard audio system but I would have thought aux-in was enabled by default? I am going to try my iPOD through its USB cable but am confused as to why the aux-in is not showing or working. As a car newby I am sure I am missing something.

Cheers,

Glenn
seasider is offline  
0
Reply With Quote
      01-25-2009, 08:17 AM   #2
bolty
/r/trees
 
bolty's Avatar
 
Drives: 08 e92 335xi
Join Date: May 2008
Location: Ontario, Canada

Posts: 865
iTrader: (3)

Do a search for "ipod 6fl"

You'll find lots of relevant info.

Good luck.
bolty is offline  
0
Reply With Quote
      01-25-2009, 09:31 AM   #3
seasider
Registered
 
Drives: 330d M-Sport
Join Date: Jan 2009
Location: Manchester

Posts: 3
iTrader: (0)

Hi Bolty, I have tried that search but it brings nothing back apart from this thread.
seasider is offline  
0
Reply With Quote
      01-25-2009, 09:53 AM   #4
seasider
Registered
 
Drives: 330d M-Sport
Join Date: Jan 2009
Location: Manchester

Posts: 3
iTrader: (0)

Ok I have done a search on the web and found a lot of stuff on the USB interface now and this BMW Y cable that you seem to need.

However still cannot see answers to the question of whether my aux-in should also work?
seasider is offline  
0
Reply With Quote
      04-08-2009, 07:14 AM   #5
Peegee
Registered
 
Drives: BMW 3coupe
Join Date: Apr 2009
Location: UK

Posts: 1
iTrader: (0)

I have just bought a coupe 320d 2008 model. It only has an AUX jack connection. When I hook up my Ipod and selext AUX on the radio nothing happens. Can anyone help please?
Peegee is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:46 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST