BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions
 
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-25-2009, 08:23 AM   #1
Crazy Bimmer
The Jesal
Crazy Bimmer's Avatar
United_States
143
Rep
5,830
Posts

 
Drives: E90 M3
Join Date: Nov 2005
Location: Chicago IL

iTrader: (19)

Garage List
2009 BMW M3  [0.00]
Send a message via AIM to Crazy Bimmer
Issues viewing the forum....

Well not really issue with viewing...

Its strange. On e90post i can see everything, it works perfectly. Yet when i go to M3post, i cant see any of the avatars, sigs, smilies, reply buttons, etc...

Only way i can reply there is by the quick reply section. Whats strange is that it works perfectly fine in IE but not in firefox.

Any ideas?

Oh and still have issues browsing on my iphone. Half the time i get some error message when going anywhere on the site.
__________________
2009 E90 M3 - SOLD
Appreciate 0
      02-25-2009, 07:35 PM   #2
Mark
Administrator
Mark's Avatar
United_States
1889
Rep
4,011
Posts

 
Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA

iTrader: (1)

Garage List
Whenever you have a problem like that between diffrent browsers on the same computer, its usually something to do with the program on your computer, which can be literally anything and is impossible to diagnose remotely.

Try uninstalling and installing hte latest version of firefox
__________________
I'll take one please. BMW M3.
Appreciate 0
      02-25-2009, 08:02 PM   #3
135i_TT
1Addict, and proud
135i_TT's Avatar
United_States
46
Rep
1,436
Posts

 
Drives: 2009 AW 135i M-Sport
Join Date: Jun 2008
Location: San Antonio, TX

iTrader: (0)

Garage List
Send a message via AIM to 135i_TT Send a message via Yahoo to 135i_TT
One thing, why doesnt all the comments of users show up? I have a friend who says he posts but nothn shows up I saw there were 3 comments on one of my threads but when I open it his isnt there... idk if its his computer or wut but thats odd.
__________________

BMW AW 135i ZMP:6mt,Coral Red Leather,Silver Matte Trim,Heated Front Seats,I-Drive,HD Radio,Ipod/Usb,Comf.Acces
www.wix.com/TT135i/Moi
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:58 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST