BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions
 
Steve Thomas BMW
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      06-16-2006, 03:12 PM   #1
deutschmann59
Captain
 
Drives: 2006 325i
Join Date: Mar 2005
Location: e90post.com

Posts: 735
iTrader: (0)

Is there a browser time-out or something on this site?

I was writing a pretty long PM yesterday and when I tried to send it, I got sent back to the log-in page. After I was re-logged in, the PM got sent (the quote) but everything I wrote was gone! Even when I clicked back on my browser, my message was still gone.

If there' some kind of timeout setting on the site, maybe it should be extended. The connection was idle because I was writing the message for about 15 minutes, but I still lost my info due to what looked like a time-out issue.
deutschmann59 is offline   United_States
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:01 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST