BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Coding / ConnectedDrive / Audio-Video / Electronics / Bluetooth / I-Drive & Nav
 
Steve Thomas BMW
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-13-2009, 08:03 PM   #1
Rick
Stackin' Chips
 
Rick's Avatar
 
Drives: 2008 AW M3 Coupe
Join Date: Jan 2008
Location: Santa Monica, CA

Posts: 607
iTrader: (2)

Supported Audio Data Has Not Been Found

(posting in General section intentionally)

Does anyone else get this message when you first start your car?

I have a Corsair 16GB memory stick that I have to disconnect and reconnect a few times before I can access it... every single time I start the car. I've tried changing out the cable with the same result, have yet to try a different memory stick.
__________________
Rick is offline   No_Country
0
Reply With Quote
      01-14-2009, 01:25 AM   #2
MrHarris
yodog
 
MrHarris's Avatar
 
Drives: '86 Corolla
Join Date: Jun 2007
Location: Diamond Bar, Ca

Posts: 5,027
iTrader: (5)

Garage List
2009 BMW  [5.00]
Send a message via AIM to MrHarris
Try a different flash drive?
__________________

2009 E92 M3 | Alpine White | Black Extended | Advan RS | Turner Test Pipes | Dinan Axle-Back | OETuning | Eibach Springs | UUC SSK | VRS Front Lip | VRS Type I Diffuser | Matte Black | RPi Scoops | MS Filter | Yokohama AD08 | F1 Pinnacle
Special Thanks: Gintani | OETuning | eAs
MrHarris is offline   United_States
0
Reply With Quote
      01-14-2009, 09:50 AM   #3
sg///M3
Lieutenant
 
sg///M3's Avatar
 
Drives: 2008 M3 DCT
Join Date: May 2008
Location: Charlotte, NC

Posts: 435
iTrader: (0)

I get that message from time to time with my 8Gb Corsair. Not sure what the deal is. Seems to happen only in warm/hot weather. Hasn't happened in the winter time.
sg///M3 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      01-16-2009, 06:20 PM   #4
Rick
Stackin' Chips
 
Rick's Avatar
 
Drives: 2008 AW M3 Coupe
Join Date: Jan 2008
Location: Santa Monica, CA

Posts: 607
iTrader: (2)

OK, so I figured it out...

I reformatted the memory stick and now it works just fine.

Thanks.
__________________
Rick is offline   No_Country
0
Reply With Quote
      01-17-2009, 12:28 AM   #5
Blake
Banned
 
Drives: Chevy Aveo
Join Date: May 2008
Location: Parent's Basement

Posts: 4,651
iTrader: (7)

i get that message with my ipod sometimes ;(
Blake is offline   No_Country
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:14 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST