BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > M3 (E90 / E92 / E93) > General M3 Forum (E90 + E92 + E93)
 
GT Haus
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-10-2009, 02:52 PM   #67
hvd.kevin
Lieutenant Colonel
hvd.kevin's Avatar
United_States
19
Rep
1,926
Posts

 
Drives: BMW
Join Date: Jan 2009
Location: NorCal/SoCal

iTrader: (4)

Quote:
Originally Posted by BIGNTASTIE View Post
I honestly hope I'm the only one with this problem.. or else this will be the last M i ever get. anyone have ANY idea why these errors are happening?? When I braked my car from going 40 mph, i almost swirled out of control... do you guys think this is happening because they drained out my DCT fluid on my initial service??? anyone have any idea what i should say to the dealership?? Plus my redline bar goes all the way down to 5000rpm..
DCT. Have read nothing but problems. I hope the dealer will fix it for you. Man those errors message are a sure way to ruin your day.
Appreciate 0
      02-10-2009, 04:32 PM   #68
JC919
Lieutenant Colonel
JC919's Avatar
United_States
31
Rep
1,799
Posts

 
Drives: CSL
Join Date: Sep 2008
Location: Aberdeen, Scotland

iTrader: (0)

What the hell did you do???
Appreciate 0
      02-10-2009, 06:40 PM   #69
arcsynesis
Enlisted Member
0
Rep
32
Posts

 
Drives: e92 m3
Join Date: Jun 2008
Location: las vegas, nv

iTrader: (0)

I have had this issue THREE times. I am picking my car up from the shop this afternoon. They have said that it is a faulty throttle accuator. Each of the three times they have said that the throttle accuator was defective. I am beginning to wonder if it is the throttle accuator or something else they don't know of. Makes me wonder if this issue will ever be resolved completely or are they going to keep installing defective parts again and again.
Appreciate 0
      02-10-2009, 06:48 PM   #70
BIGNTASTIE
Lieutenant
BIGNTASTIE's Avatar
10
Rep
589
Posts

 
Drives: white/red 08 M3, 05 Rangerover
Join Date: Jul 2008
Location: queens, NY

iTrader: (0)

lol damn this is old !! fortuntly this hasnt happend ever sicne the last time i went in for this service, if i didnt mention it before, It was just the idle valve sensor they had to fix. On a brighter note,It hasnt happend and been driving great *knocks on wood*
__________________
hi
Appreciate 0
      02-10-2009, 10:05 PM   #71
ygfamily21
Private First Class
ygfamily21's Avatar
2
Rep
124
Posts

 
Drives: 2007 Porsche Cayman S
Join Date: Jan 2009
Location: Birmingham, MI

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by jamesisel View Post
that doesn't look good!

Ever had a bad relationship?
Did you give up on Pu**y?


LOLOLOLOL good one
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:33 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST