BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions
 
BPM Sport
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-13-2006, 09:05 AM   #1
TENCHI
Lieutenant
38

 
Drives: E90 330i
Join Date: Feb 2006
Location: Seattle


Posts: 513
iTrader: (0)

Send a message via AIM to TENCHI
Something wrong with the forum?

The members names are all screwed up.


I am seeing my name in someone elses post and vice versa
Appreciate 0
      04-13-2006, 09:08 AM   #2
bsjd00
Lieutenant
United_States
42

 
bsjd00's Avatar
 
Drives: e90
Join Date: Dec 2005
Location: U.S.


Posts: 407
iTrader: (0)

Seems to be a problem just with the Firefox browser. Try IE until it's resolved...
Appreciate 0
      04-13-2006, 09:13 AM   #3
GuillaumeSoete
Second Lieutenant
Belgium
13

 
GuillaumeSoete's Avatar
 
Drives: E91 330i & Z3M Coupé
Join Date: Nov 2005
Location: Belgium


Posts: 281
iTrader: (0)

Doesn't work with Safari anymore...
Appreciate 0
      04-13-2006, 09:20 AM   #4
remmib
General
Norway
401

 
remmib's Avatar
 
Drives: 2013 F10 520d M-Sport
Join Date: Feb 2006
Location: Norway


Posts: 26,219
iTrader: (0)

IE works
Appreciate 0
      04-13-2006, 09:20 AM   #5
TENCHI
Lieutenant
38

 
Drives: E90 330i
Join Date: Feb 2006
Location: Seattle


Posts: 513
iTrader: (0)

Send a message via AIM to TENCHI
Quote:
Originally Posted by bsjd00
Seems to be a problem just with the Firefox browser. Try IE until it's resolved...


thanks man.


yeah, it seems to be a firefox issue.


that sucks
Appreciate 0
      04-13-2006, 09:20 AM   #6
Mark
Administrator
United_States
1774

 
Mark's Avatar
 
Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA


Posts: 3,999
iTrader: (1)

Garage List
Im working on it right now, dont give up on firefox yet .. should be fixed momentarily
__________________
The new beast. BMW M5.
Appreciate 0
      04-13-2006, 09:22 AM   #7
BMW335PA
Second Lieutenant
20

 
Drives: '08 335i
Join Date: Aug 2005
Location: Haverford, PA.


Posts: 240
iTrader: (0)

I use Netscape and its having the same problem, came in thru IE.
__________________
2008 335i: Platinum Bronze/Terra/Burl, Prem, Sport, Cold, I-Drive/Nav., Comfort Access, Logic 7, I-Pod/USB, Paddle Shifters, Alarm

2006 325i: JetBlack/Terra/Burl, Prem, Sport, Cold, Xenon, I-Drive/Nav., Alarm. - DECEASED (totaled by 19yo driver)
Appreciate 0
      04-13-2006, 09:25 AM   #8
TENCHI
Lieutenant
38

 
Drives: E90 330i
Join Date: Feb 2006
Location: Seattle


Posts: 513
iTrader: (0)

Send a message via AIM to TENCHI
Quote:
Originally Posted by MarkE90M3
Im working on it right now, dont give up on firefox yet .. should be fixed momentarily


thanks!!
Appreciate 0
      04-13-2006, 09:25 AM   #9
Mark
Administrator
United_States
1774

 
Mark's Avatar
 
Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA


Posts: 3,999
iTrader: (1)

Garage List
ok its fixed! (I think ??) I hope

Ps. thanks for pointing out the problem, I don't use firefox so I wouldn't have ever known!

__________________
The new beast. BMW M5.
Appreciate 0
      04-13-2006, 09:36 AM   #10
bsjd00
Lieutenant
United_States
42

 
bsjd00's Avatar
 
Drives: e90
Join Date: Dec 2005
Location: U.S.


Posts: 407
iTrader: (0)

Firefox looks OK now here ... thanks ...
Appreciate 0
      04-14-2006, 11:05 AM   #11
TENCHI
Lieutenant
38

 
Drives: E90 330i
Join Date: Feb 2006
Location: Seattle


Posts: 513
iTrader: (0)

Send a message via AIM to TENCHI
Quote:
Originally Posted by MarkE90M3
ok its fixed! (I think ??) I hope

Ps. thanks for pointing out the problem, I don't use firefox so I wouldn't have ever known!

thanks Mark!
Appreciate 0
      04-19-2006, 12:24 AM   #12
JamieA
Colonel
Australia
48

 
JamieA's Avatar
 
Drives: E90 325i SG
Join Date: Sep 2005
Location: Adelaide, Australia


Posts: 2,147
iTrader: (0)

Send a message via MSN to JamieA
Safari is broken still, the pages are not rendering very well..
__________________
'05 E90 325i 6sp Man SG 118,032km on the odo (retired) | '06 E90 325i Step SG 121,021km on the odo (retired)
'08 E90 325i LCI Step SG 130,024km on the odo (retired)
'13 D30 328i M-Sport Step | Estoril Blue | Black/Aluminimum | Pro Nav | Xenon HBA | Lane Change Assist 1,760km on the odo
Appreciate 0
      04-19-2006, 01:38 AM   #13
speedyj88
Private First Class
4

 
speedyj88's Avatar
 
Drives: 2006 M Roadster
Join Date: Jan 2006
Location: Los Angeles


Posts: 146
iTrader: (0)

Garage List
2006 330i  [0.00]
Yeah, I'm having major problems wit the site in Safari, firefox renders it fine though. Anything you can do?
Appreciate 0
      04-19-2006, 05:58 AM   #14
Mark
Administrator
United_States
1774

 
Mark's Avatar
 
Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA


Posts: 3,999
iTrader: (1)

Garage List
I can try my best to fix it in safari, can you explain what is wrong with it in safari (or better yet get a screenshot?) I dont have safari so i'm going to have to go off what you guys tell me. thanks!
__________________
The new beast. BMW M5.
Appreciate 0
      04-19-2006, 02:37 PM   #15
speedyj88
Private First Class
4

 
speedyj88's Avatar
 
Drives: 2006 M Roadster
Join Date: Jan 2006
Location: Los Angeles


Posts: 146
iTrader: (0)

Garage List
2006 330i  [0.00]
Quote:
Originally Posted by MarkE90M3
I can try my best to fix it in safari, can you explain what is wrong with it in safari (or better yet get a screenshot?) I dont have safari so i'm going to have to go off what you guys tell me. thanks!
Yeah, I'll get you a screenshot as soon as I get home. It seems like the css file is not loading properly or something like that.
Appreciate 0
      04-19-2006, 03:56 PM   #16
Mark
Administrator
United_States
1774

 
Mark's Avatar
 
Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA


Posts: 3,999
iTrader: (1)

Garage List
Ok, I just got emailed some screenshots from jflecha (thanks!) and I see what it looks like, I made a change, can anyone tell me if its looking better now ?
__________________
The new beast. BMW M5.
Appreciate 0
      04-19-2006, 04:23 PM   #17
puck724
COLTS 4 LIFE!!!
United_States
51

 
puck724's Avatar
 
Drives: 2006 330i
Join Date: Aug 2005
Location: california


Posts: 1,745
iTrader: (1)

Garage List
2006 330i  [0.00]
its lookin good on safari mark.
__________________
2006 330i --sapphire black--black leather --alumminum trim --premium package --cold weather package --park distace control --automatic transmission --navigation with iDrive
Appreciate 0
      04-19-2006, 10:08 PM   #18
speedyj88
Private First Class
4

 
speedyj88's Avatar
 
Drives: 2006 M Roadster
Join Date: Jan 2006
Location: Los Angeles


Posts: 146
iTrader: (0)

Garage List
2006 330i  [0.00]
Looking great! What a surprise to get home and have the page load up correctly! Thanks for the quick support!
Appreciate 0
      04-20-2006, 05:14 AM   #19
JamieA
Colonel
Australia
48

 
JamieA's Avatar
 
Drives: E90 325i SG
Join Date: Sep 2005
Location: Adelaide, Australia


Posts: 2,147
iTrader: (0)

Send a message via MSN to JamieA
WOW, Safari is working again... thanks Mark
__________________
'05 E90 325i 6sp Man SG 118,032km on the odo (retired) | '06 E90 325i Step SG 121,021km on the odo (retired)
'08 E90 325i LCI Step SG 130,024km on the odo (retired)
'13 D30 328i M-Sport Step | Estoril Blue | Black/Aluminimum | Pro Nav | Xenon HBA | Lane Change Assist 1,760km on the odo
Appreciate 0
      05-23-2006, 03:56 PM   #20
vivekk
THE Viv
England
114

 
vivekk's Avatar
 
Drives: 330i SE
Join Date: May 2005
Location: the North, UK


Posts: 4,740
iTrader: (0)

Garage List
Mark,

With Firefox, formatting in the posts isn't working properly, since upgrading the site to v3.5.

No problems in Internet Explorer though.

For example, carriage returns aren't working- i've got to type "<br />" to get it.

Cheers.

Viv

PS- I wrote this post in Internet Explorer!
__________________
[TiAg ▪ Dakota Black ▪ Active steering ▪ Sports suspension ▪ 162s ▪ Sports seats ▪ Al trim ▪ Bi-Xenons ▪ F&R PDC NavPro ▪ Voice control ▪ Bluetooth ▪ 6CD Logic7]


Appreciate 0
      05-23-2006, 06:21 PM   #21
Mark
Administrator
United_States
1774

 
Mark's Avatar
 
Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA


Posts: 3,999
iTrader: (1)

Garage List
Quote:
Originally Posted by vivekk
Mark,

With Firefox, formatting in the posts isn't working properly, since upgrading the site to v3.5.

No problems in Internet Explorer though.

For example, carriage returns aren't working- i've got to type "<br />" to get it.

Cheers.

Viv

PS- I wrote this post in Internet Explorer!

Viv... i'm posting this post from Firefox and everything looks identical to me. The carriage returns are working for me too..

see

I'm not sure what the issue is, i'll keep experimenting with things on firefox to see if I can find the problem your having, do you have any other examples of the problem ?
__________________
The new beast. BMW M5.
Appreciate 0
      05-23-2006, 06:52 PM   #22
TENCHI
Lieutenant
38

 
Drives: E90 330i
Join Date: Feb 2006
Location: Seattle


Posts: 513
iTrader: (0)

Send a message via AIM to TENCHI
I use Firefox at work and Opera at home. No problems as of yet
__________________
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:00 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST