BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Coding / ConnectedDrive / Audio-Video / Electronics / Bluetooth / I-Drive & Nav
 
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-19-2008, 06:48 PM   #1
WKBRDR
Private First Class
2
Rep
188
Posts

 
Drives: 2008 M3
Join Date: Feb 2008
Location: AZ

iTrader: (1)

iphone 3g bluetooth

Anyone else getting bad echo with iphone 3g on bluetooth in their M3?

Seems to be a common problem.. just wondering if I'm the only one. My old iphone didn't have that problem, so I think its a bug in the phone.
__________________
AW Coupe/Black Novillo/Carbon Fiber Trim/MDCT/19s/Tech/Premium/Heated Seats/IPOD/SAT

-20% Tint/GP Thunder 8500k Bulbs/BMW Performance Pedals/AFE Air Filter/Eisenmann Race
Appreciate 0
      07-19-2008, 06:52 PM   #2
gadget
Major
gadget's Avatar
United_States
31
Rep
1,162
Posts

 
Drives: 09 e92///M SSII DCT
Join Date: Nov 2007
Location: US

iTrader: (0)






http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=156708


please try the next time-- thanks,
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:15 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST