BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Off-Topic Discussions Board > Video + PC Gaming / Computing
 
Lux Angel Eyes
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-15-2008, 10:12 PM   #1
The_Blob
Second Lieutenant
The_Blob's Avatar
55
Rep
290
Posts

 
Drives: 2008 E92 335i
Join Date: Dec 2005
Location: Canada

iTrader: (0)

Youtube/Adobe flash not working

Anyone here experienced this problem? I get the message:

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player

I've tried installing like over 50 times through the Adobe website and it says it's successully installed, but I don't see the animation at the end.

I just can't get flash to work on most websites like Youtube or any sites that needs an updated flash player. I'm using Windows XP.

Any ideas to fix this problem?
Appreciate 0
      07-15-2008, 11:09 PM   #2
FirstClass
Brigadier General
31
Rep
3,199
Posts

 
Drives: 328xi
Join Date: Oct 2006
Location: Pittsburgh, PA

iTrader: (0)

What browser?
__________________
328xi Coupe, Montego Blue on Black with Alum, Step, Sport, Premium, CA, PDC, Cold Weather (Damn Pennsylvania winters)
Current Mods: Heavy right foot - Planned Mods: Lightweight right foot

Quote:
Originally Posted by jh valley View Post
shit, if i had that kind of money id buy a gtstreet for monday, an ascari a10 for tuesday, a DBS for wednesday and id just ride jessica alba the rest of the week.
Appreciate 0
      07-16-2008, 12:50 AM   #3
The_Blob
Second Lieutenant
The_Blob's Avatar
55
Rep
290
Posts

 
Drives: 2008 E92 335i
Join Date: Dec 2005
Location: Canada

iTrader: (0)

Internet Explorer 6
Appreciate 0
      07-16-2008, 01:23 AM   #4
The_Blob
Second Lieutenant
The_Blob's Avatar
55
Rep
290
Posts

 
Drives: 2008 E92 335i
Join Date: Dec 2005
Location: Canada

iTrader: (0)

I just upgraded to I.E. 7 and it still doesn't work.
Appreciate 0
      07-16-2008, 12:26 PM   #5
FirstClass
Brigadier General
31
Rep
3,199
Posts

 
Drives: 328xi
Join Date: Oct 2006
Location: Pittsburgh, PA

iTrader: (0)

Use Firefox tbh, but it should work in IE alright.
__________________
328xi Coupe, Montego Blue on Black with Alum, Step, Sport, Premium, CA, PDC, Cold Weather (Damn Pennsylvania winters)
Current Mods: Heavy right foot - Planned Mods: Lightweight right foot

Quote:
Originally Posted by jh valley View Post
shit, if i had that kind of money id buy a gtstreet for monday, an ascari a10 for tuesday, a DBS for wednesday and id just ride jessica alba the rest of the week.
Appreciate 0
      07-16-2008, 02:32 PM   #6
solefald
Nigerian Prince
solefald's Avatar
Vatican City State
71
Rep
2,171
Posts

 
Drives: '11 F25
Join Date: Apr 2008
Location: San Diego, CA

iTrader: (2)

Garage List
'11 BMW F25  [0.00]
did you install new beta of Adobe Flash Player 10? if yes, then downgrade back to 9.0.x
10 is still halfassed
__________________
Appreciate 0
      07-16-2008, 09:44 PM   #7
The_Blob
Second Lieutenant
The_Blob's Avatar
55
Rep
290
Posts

 
Drives: 2008 E92 335i
Join Date: Dec 2005
Location: Canada

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by solefald View Post
did you install new beta of Adobe Flash Player 10? if yes, then downgrade back to 9.0.x
10 is still halfassed
No, I installed Adobe Flash Player 9.
Appreciate 0
      07-17-2008, 09:35 PM   #8
The_Blob
Second Lieutenant
The_Blob's Avatar
55
Rep
290
Posts

 
Drives: 2008 E92 335i
Join Date: Dec 2005
Location: Canada

iTrader: (0)

I went to Adobe's website and I downloaded the Adobe Flash uninstall program and I ran and installed Adobe Flash. I rebooted my computer and I reinstalled Adobe Flash and now it all works. I did my own research when someone mention to uninstall Adobe on CNET's message board.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:41 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST