BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > General Automotive (non-BMW) Talk + Photos/Videos
 
BPM Sport
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-18-2008, 09:46 AM   #1
Biostockman
Private First Class
10

 
Biostockman's Avatar
 
Drives: '07 335i / '09 Infiniti G37x
Join Date: Dec 2007
Location: Mountain Lakes, NJ


Posts: 119
iTrader: (2)

Question Son of a...

Well, I went to start up my 'beater' this morning which I haven't driven in 10 days. I got a strong crank but nothing else. I hear the hum of the fuel pump so I'm guessing (hoping)that it's the fuel filter. It's a 2003 Nissan Pathfinder. What else could it possibly be?

Thanks in advance for any and all replies!!!
Appreciate 0
      04-18-2008, 10:31 AM   #2
jlspeed29
Major
147

 
jlspeed29's Avatar
 
Drives: 13 C300 Sport
Join Date: Aug 2007
Location: BOS now..formerly SoCal


Posts: 1,169
iTrader: (0)

Garage List
2008 335 coupe  [4.00]
hmm...thats odd...i would say either the pump or your distributor??

my lady drove her beater yesterday and shit wouldnt start after lunch! haha dammit..lol.....she was pissed " i want my car" hahah we cant wait for the E29! dammit!

good luck bro
__________________
Retired: 08E92xZSPxSTYLE230xSADDLExPDCxPADDLExCOMFORT/JB3 tune
Current: 13 w204/white/sport/dynamica-amg interior/multimedia/rear roof spoiler/trunk spoiler/heated seats

A fisherman always sees another fisherman from afar
Appreciate 0
      04-18-2008, 10:52 AM   #3
Biostockman
Private First Class
10

 
Biostockman's Avatar
 
Drives: '07 335i / '09 Infiniti G37x
Join Date: Dec 2007
Location: Mountain Lakes, NJ


Posts: 119
iTrader: (2)

Quote:
Originally Posted by jlspeed29 View Post
hmm...thats odd...i would say either the pump or your distributor??

my lady drove her beater yesterday and shit wouldnt start after lunch! haha dammit..lol.....she was pissed " i want my car" hahah we cant wait for the E29! dammit! LMAO!!

good luck bro
Thanks mate! I'm going to try my luck and replace the filter first. I actually ran very low on gas right before I filled up last, so I'm hoping that the filter is the culprit.

I'm giving this truck to my folks next weekend, so it figures that this would have to happen. lol
Appreciate 0
      04-18-2008, 11:10 AM   #4
tonykhar
New Member
0

 
Drives: 2007 335i Sp. 1996 Camaro SS
Join Date: Feb 2008
Location: New Jersey


Posts: 15
iTrader: (0)

Go with the simplest thing first. Try A jump, Check for spark, etc.
Appreciate 0
      04-18-2008, 03:32 PM   #5
Biostockman
Private First Class
10

 
Biostockman's Avatar
 
Drives: '07 335i / '09 Infiniti G37x
Join Date: Dec 2007
Location: Mountain Lakes, NJ


Posts: 119
iTrader: (2)

Quote:
Originally Posted by tonykhar View Post
Go with the simplest thing first. Try A jump, Check for spark, etc.
Yup, tried a jump, battery is OK, good spark, and have compression. It's gotta be the fuel system.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:38 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST