BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Coding / ConnectedDrive / Audio-Video / Electronics / Bluetooth / I-Drive & Nav
 
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-01-2011, 05:22 PM   #1
Budge
Professional Trophy Husband
13
Rep
149
Posts

Drives: '09 M3 Sedan DCT
Join Date: Dec 2010
Location: Dallas, TX

iTrader: (0)

Grounding Problem?

I am trying to use an AV/charging cable to connect my iphone and multimedia interface kit. When the USB charging cable is not plugged into a 12V receptacle, the audio and video are fine. But if the USB charger is plugged in, I get a hissing noise on the audio. I've tried 2 different cable and 2 different lighter sockets, but I get the same noise.

Is this a grounding issue or is it a common problem with the iphone 3G?

Last edited by Budge; 04-01-2011 at 05:32 PM.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 06:42 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST