BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions
 
ESS Tuning
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-05-2010, 03:21 PM   #1
radiantm3
Apex Everything!
United_States
155

 
radiantm3's Avatar
 
Drives: >1000 HP in my garage
Join Date: Sep 2008
Location: Danville, CA


Posts: 3,850
iTrader: (6)

Garage List
2011 E92 M3  [4.80]
2013 BMW X5M  [4.33]
2014 BMW i3  [0.00]
The reason threads sometimes take forever to load. Please fix.

Hey Admins. The reason many pages take forever to load past the first post is because of the tweet/facebook widgets. Not sure which one it is, but the site is requesting data from one of those sites and the rest of the site doesn't load until it finishes loading those javascript widgets in. It's quite annoying to say the least. There are times when the rest of a page takes a minute to load.

Would be nice if you could move those widgets to the bottom of the page.
__________________
2013 X5M for Sale
Appreciate 0
      10-05-2010, 04:57 PM   #2
Mark
Administrator
United_States
1849

 
Mark's Avatar
 
Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA


Posts: 3,999
iTrader: (1)

Garage List
What browser are you using? Page loads should continue despite the widgets loading with most browsers?
__________________
The new beast. BMW M5.
Appreciate 0
      10-05-2010, 05:27 PM   #3
radiantm3
Apex Everything!
United_States
155

 
radiantm3's Avatar
 
Drives: >1000 HP in my garage
Join Date: Sep 2008
Location: Danville, CA


Posts: 3,850
iTrader: (6)

Garage List
2011 E92 M3  [4.80]
2013 BMW X5M  [4.33]
2014 BMW i3  [0.00]
I'm using Safari on the Mac. I'm assuming Chrome would have the same issue?
__________________
2013 X5M for Sale
Appreciate 0
      10-05-2010, 08:13 PM   #4
jhv
Lieutenant General
No_Country
426

 
jhv's Avatar
 
Drives: Every Day
Join Date: Apr 2007
Location: Los Angeles


Posts: 17,307
iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by radiantm3 View Post
I'm using Safari on the Mac. I'm assuming Chrome would have the same issue?
i'm using chrome on windows - loads fine for me.
__________________
Appreciate 0
      10-14-2010, 07:17 AM   #5
Mark
Administrator
United_States
1849

 
Mark's Avatar
 
Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA


Posts: 3,999
iTrader: (1)

Garage List
You can now disable those widgets from the UserCP if they are annoying, etc..
__________________
The new beast. BMW M5.
Appreciate 0
      10-21-2010, 06:34 PM   #6
radiantm3
Apex Everything!
United_States
155

 
radiantm3's Avatar
 
Drives: >1000 HP in my garage
Join Date: Sep 2008
Location: Danville, CA


Posts: 3,850
iTrader: (6)

Garage List
2011 E92 M3  [4.80]
2013 BMW X5M  [4.33]
2014 BMW i3  [0.00]
Quote:
Originally Posted by jh valley View Post
i'm using chrome on windows - loads fine for me.
It does the same thing in Chrome. Maybe because I'm logged into my twitter account.

Quote:
Originally Posted by MarkE90M3 View Post
You can now disable those widgets from the UserCP if they are annoying, etc..
Thanks!
__________________
2013 X5M for Sale
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:19 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST