BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Off-Topic Discussions Board
 
BPM Sport
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      06-27-2010, 01:31 PM   #45
Ron1n
Speed Demon
Ron1n's Avatar
United_States
59
Rep
3,248
Posts

 
Drives: '10 335d E90
Join Date: Oct 2009
Location: The 858

iTrader: (4)

Garage List
2010 335d  [5.00]
Quote:
Originally Posted by gun6slinger9 View Post
No, i dont want it to delete it from my actual email account but i find it odd that the phone doesnt recognize that i have read it and deleted it already. It keeps bringing them back for me to re-delete which never happened back when i was using 3.1.2
I've had mine set to delete from server, but it never has, but it doesn't continually redownload them, either. One time deal, once they've been downloaded to the iPhone, they don't show up again on the iPhone (they obviously still will be downloaded on my mail client, though, at which point, then they're pulled off the server).
__________________
Appreciate 0
      06-27-2010, 03:20 PM   #46
gun6slinger9
Second Lieutenant
9
Rep
265
Posts

 
Drives: 335xi Coupe
Join Date: Feb 2010
Location: Calgary Canada

iTrader: (0)

hmmm might be from my jailbreak... but no one else seems to have the problem oh well i suppose
Appreciate 0
      06-27-2010, 03:23 PM   #47
ililillilillilil
Banned
4
Rep
248
Posts

 
Drives: e92 TT
Join Date: Jul 2008
Location: CSH LI,NY / Sarasota, FL

iTrader: (2)

ok with me. im still upgrading the entire phone anyway
Appreciate 0
      06-27-2010, 11:27 PM   #48
335iheLLraiseR
اوليسيس
335iheLLraiseR's Avatar
United_States
70
Rep
4,661
Posts

 
Drives: e92 335
Join Date: Jun 2007
Location: sfl

iTrader: (8)

Garage List
2007 e92 335  [5.00]
Quote:
Originally Posted by Feyd View Post
I put it on my 3g yesterday.

It is laggy as fuck and completely not worth it on a 3G... perhaps the 3Gs can actually run it fast enough, but not on an old 3g.

The email threading is cool, but laggy menus/laggy navigaion/just plain laggy performance is a FAIL imo.
Quote:
Originally Posted by hl0m4n View Post
i upgraded to ios4 jailbroke and unlocked on a 3g and there is a slight noticable delay when opening anything... maybe the 3gs has no lag but on a 3g i do...

but i can't complain on the overall package of the ios4 so the small delay is no biggie.
do a hard reset twice, the lag should go away.

Quote:
Originally Posted by scollins View Post
Updated to iOS4 on my 3GS 32GB, and while I like some of the features, it seems to have messed up my email. I turn "Push" off because it doesn't work for crap, and just have it Fetch every 15 minutes.

The problem is, it DOESN'T fetch every 15 minutes like it is supposed to! It only checks for mail when I launch the app and select any of the inbox options. Only then does it check for mail. If I'm on the "Mailboxes" screen and press the "refresh" icon in the lower left, it doesn't do anything. As a matter of fact, the refresh button doesn't work at all, on any email screen. WTF?
Did you setup as a new phone or restore from a backup?

Quote:
Originally Posted by boymonkey View Post
My gf updated her 3G iPhone to 4.0. Her backup/restore doesn't do its job. After a restore, most of her data is still missing, such as contacts and text messages. Anyone else have that problem? Or have a solution? I haven't been able to find a solution.
Get your contacts off of itunes. use either MobileMe or Google Contacts. Ill let you guess which one is free.
__________________
Quote:
Originally Posted by lawdude View Post
Anyone who can transition seamlessly from defending one vendor and bashing another vendor to bashing the one he formally defended and defending the one he formally bashed has a instant credibility problem.
<---Sign up Now for Bonus Storage! Up to 10gb!
Appreciate 0
      06-28-2010, 12:56 AM   #49
scollins
Bootleggin' 'n Gunrunnin'
scollins's Avatar
No_Country
35
Rep
2,345
Posts

 
Drives: 2010 e70 X5 35d
Join Date: May 2007
Location: Renton, WA

iTrader: (3)

Quote:
Originally Posted by 335iheLLraiseR View Post
Did you setup as a new phone or restore from a backup?
I just ran through the update process through iTunes, so I guess it restored the data after the OS install?

So I went from 3GS OS 3.1.2 --> 3GS OS 4.0 (8A293)
__________________
Scott
2010 E70 X5 35d
Alpine White on Black with Dark Bamboo trim
ZAP | ZCW | ZPP | ZPS | ZRC | ZTP | 322 | 328 | 330 | 386 | 4AZ | 4UB | 655 | 6FL | 6NF
2008 Ducati 1098S Red naturally....
Appreciate 0
      06-29-2010, 12:57 PM   #50
persian54
Lieutenant General
persian54's Avatar
United_States
285
Rep
15,812
Posts

 
Drives: SL550. Prev: E93 M3/335i/Z435i
Join Date: Jun 2009
Location: The Valley, SoCal

iTrader: (291)

Quote:
Originally Posted by scollins View Post
I just ran through the update process through iTunes, so I guess it restored the data after the OS install?

So I went from 3GS OS 3.1.2 --> 3GS OS 4.0 (8A293)
awe

if you hadn't done a legit upgrade you could've JB/unlocked it!
Appreciate 0
      07-03-2010, 02:49 AM   #51
Ghost151
Private
Ghost151's Avatar
2
Rep
97
Posts

 
Drives: 2009 E92
Join Date: Jan 2009
Location: Southeast Texas

iTrader: (1)

Garage List
2009 E92  [0.00]
I take back what I said previously about using the restore feature helping with the lag. Less than a day later it was slow again.

I used the steps in the link below to revert back to OS 3.1.3 and it works great again. It is simple but just as time consuming as other OS updates. Just watch the two videos in the post and it's easy. Unless you have a pre-4.0 backup you will have to reload everything on the phone like it was new so copy anything not specifically stored in iTunes.

http://lifehacker.com/5572003/how-to...s-4-to-ios-313
__________________
2013 X1 28i
&
2009 335i
M-Tech Front/Rear/Sides - Vorsteiner Boot Lid - Blacked Out Kidney Grills - CF Diffuser
BMW Performance Suspension - BMW Performance Wheels Style 313
Appreciate 0
      07-03-2010, 04:50 PM   #52
M3 Princess
Registered
M3 Princess's Avatar
0
Rep
1
Posts

 
Drives: M3
Join Date: Jul 2010
Location: socal

iTrader: (0)

My iphone 3G is slower now and it doesnt work with my dice ipod player in my m3 anymore!! oh well
__________________
JASMINE, The official M3 Princess.
2005 Alpine White Cinnamon M3 Manual
2006 Silver Grey Metallic ZCP M3 Manual
Appreciate 0
      07-05-2010, 02:06 PM   #53
persian54
Lieutenant General
persian54's Avatar
United_States
285
Rep
15,812
Posts

 
Drives: SL550. Prev: E93 M3/335i/Z435i
Join Date: Jun 2009
Location: The Valley, SoCal

iTrader: (291)

Quote:
Originally Posted by M3 Princess View Post
My iphone 3G is slower now and it doesnt work with my dice ipod player in my m3 anymore!! oh well
then downgrade ?
Appreciate 0
      07-05-2010, 02:41 PM   #54
Memphis1
Lieutenant Colonel
Memphis1's Avatar
United_States
33
Rep
1,843
Posts

 
Drives: Z4 SDrive 35i
Join Date: Oct 2009
Location: CT

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by M3 Princess View Post
My iphone 3G is slower now and it doesnt work with my dice ipod player in my m3 anymore!! oh well
Read the third bullet point

http://www.macworld.com/article/1524...hone_h_cbintro
__________________
Appreciate 0
      07-05-2010, 04:23 PM   #55
M3 Princess
Registered
M3 Princess's Avatar
0
Rep
1
Posts

 
Drives: M3
Join Date: Jul 2010
Location: socal

iTrader: (0)

oh yes, that explains it, thanks!
__________________
JASMINE, The official M3 Princess.
2005 Alpine White Cinnamon M3 Manual
2006 Silver Grey Metallic ZCP M3 Manual
Appreciate 0
      07-06-2010, 10:27 AM   #56
len56
Private
len56's Avatar
58
Rep
86
Posts

 
Drives: like a gentleman, yo
Join Date: May 2009
Location: Toronto

iTrader: (0)

edit: problem solved
__________________
i love german cars

Last edited by len56; 07-06-2010 at 03:36 PM.
Appreciate 0
      07-06-2010, 10:46 AM   #57
bolinp78
G35 convertee
bolinp78's Avatar
25
Rep
1,007
Posts

 
Drives: 2008 335i (AW)
Join Date: May 2008
Location: .

iTrader: (1)

I love the update and it has not lagged for me at all.
__________________
Appreciate 0
      07-06-2010, 01:51 PM   #58
persian54
Lieutenant General
persian54's Avatar
United_States
285
Rep
15,812
Posts

 
Drives: SL550. Prev: E93 M3/335i/Z435i
Join Date: Jun 2009
Location: The Valley, SoCal

iTrader: (291)

Quote:
Originally Posted by len56 View Post
godamnit, i tried to jailbreak but now i have a problem, and a useless iphone.

i already upgraded my phone to regular OS 4, then decided to jailbreak it today.

I used snowbreeze 1.7 and made a custom ipsw file, put my iphone in DFU mode as instructed, connected to itunes, and tried to restore. It gives me an error, "this iphone could not be restored" the number is 1600. Any idea what's going on?

This is pretty urgent because I now have an expensive paperweight sitting on my desk.

thanks for any help!
http://www.sinfuliphone.com/

http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=27464

http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=25052

TBH... since you went to an OEM iOS4
I would say you shouldn't try to jailbreak

tethered JB sucks

To get your phone working:
if u want to attempt a JB again..
Enter DFU mode (you seem to be in it already)
Download the Sinful Custom ipsw
do an option restore using that ipsw

now, if that stillll fails
then it seems your only bet is to get back on OEM OS4

DFU mode->Restore normally using apple's ipsw

if you had a mac, you could try quickpwn to enter DFU mode easier

error 1600 usually related to a bad ipsw or one that is incompatible to your iPhone (whether it's due to software or hardware, or just a plain bad ipsw)

good luck
Appreciate 0
      07-06-2010, 03:37 PM   #59
len56
Private
len56's Avatar
58
Rep
86
Posts

 
Drives: like a gentleman, yo
Join Date: May 2009
Location: Toronto

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by persian54 View Post
http://www.sinfuliphone.com/

http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=27464

http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=25052

TBH... since you went to an OEM iOS4
I would say you shouldn't try to jailbreak

tethered JB sucks

To get your phone working:
if u want to attempt a JB again..
Enter DFU mode (you seem to be in it already)
Download the Sinful Custom ipsw
do an option restore using that ipsw

now, if that stillll fails
then it seems your only bet is to get back on OEM OS4

DFU mode->Restore normally using apple's ipsw

if you had a mac, you could try quickpwn to enter DFU mode easier

error 1600 usually related to a bad ipsw or one that is incompatible to your iPhone (whether it's due to software or hardware, or just a plain bad ipsw)

good luck
thanks! i used redsn0w and now it's jailbroken. what's the difference between tethered and untethered?
__________________
i love german cars
Appreciate 0
      07-07-2010, 12:04 AM   #60
Los Angeles
Steve Forte Rio
No_Country
40
Rep
2,396
Posts

 
Drives: 08' 328i
Join Date: Aug 2007
Location: 90036

iTrader: (0)

Is anyone having issues with the proximity sensor?

Quote:
Some early adopters of the iPhone 4 say they have experienced poor performance from the handset's proximity sensor, which turns off the touchscreen when the device is held against one's ear during a call.
Appreciate 0
      07-07-2010, 10:48 AM   #61
persian54
Lieutenant General
persian54's Avatar
United_States
285
Rep
15,812
Posts

 
Drives: SL550. Prev: E93 M3/335i/Z435i
Join Date: Jun 2009
Location: The Valley, SoCal

iTrader: (291)

Quote:
Originally Posted by Los Angeles View Post
Is anyone having issues with the proximity sensor?

I used to have that a while back

it's hardware

take it in if you're under warranty
Appreciate 0
      07-07-2010, 10:49 AM   #62
persian54
Lieutenant General
persian54's Avatar
United_States
285
Rep
15,812
Posts

 
Drives: SL550. Prev: E93 M3/335i/Z435i
Join Date: Jun 2009
Location: The Valley, SoCal

iTrader: (291)

Quote:
Originally Posted by len56 View Post
thanks! i used redsn0w and now it's jailbroken. what's the difference between tethered and untethered?

with tethered, if you turn the phone off, you have to connect it to a computer again

it's hell
Appreciate 0
      07-07-2010, 11:54 AM   #63
len56
Private
len56's Avatar
58
Rep
86
Posts

 
Drives: like a gentleman, yo
Join Date: May 2009
Location: Toronto

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by persian54 View Post
with tethered, if you turn the phone off, you have to connect it to a computer again

it's hell
oh wow, that sounds terrible

but mine doesn't have that problem. it does take a hell of a long time to start up now. (at least 3 or 4 minutes...) (it used to be like 50 seconds)
__________________
i love german cars
Appreciate 0
      07-07-2010, 12:13 PM   #64
persian54
Lieutenant General
persian54's Avatar
United_States
285
Rep
15,812
Posts

 
Drives: SL550. Prev: E93 M3/335i/Z435i
Join Date: Jun 2009
Location: The Valley, SoCal

iTrader: (291)

Quote:
Originally Posted by len56 View Post
oh wow, that sounds terrible

but mine doesn't have that problem. it does take a hell of a long time to start up now. (at least 3 or 4 minutes...) (it used to be like 50 seconds)
that is a huge issue

you made a huge mistake making the IPSW

meaning you either A) downloaded and loaded too much or B) it's somewhat corrupted

a 3GS should never take more than a minute..... except a few times it might take a while due to it clearing everything, but not every time

how long does it take you to respring?
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:10 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST