BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions
 
ESS Tuning
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-29-2006, 09:54 PM   #1
bongbong18
Enlisted Member
 
Drives: 325xi
Join Date: Dec 2006
Location: Southern California (Pasadena and the I.E.)

Posts: 36
iTrader: (1)

I can't post in general forum...why

I try to post in the general e90 forum and when i submit the thread, it just takes me to a blank web page. I have tried on two different computers w/ two OS's. am i doing anything wrong?
bongbong18 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      01-01-2007, 06:02 PM   #2
smokin
Second Lieutenant
 
Drives: BMW 335 Coupe
Join Date: Dec 2006
Location: London, England

Posts: 230
iTrader: (1)

Garage List
2006 335d coupe  [0.00]
this is happening for me too, in lots of forums, even tried different computers, and browsers, and still the same. Replies are fine, just for new threads it doesnt work ?
smokin is offline   England
0
Reply With Quote
      01-01-2007, 07:58 PM   #3
bongbong18
Enlisted Member
 
Drives: 325xi
Join Date: Dec 2006
Location: Southern California (Pasadena and the I.E.)

Posts: 36
iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by smokin
this is happening for me too, in lots of forums, even tried different computers, and browsers, and still the same. Replies are fine, just for new threads it doesnt work ?

i emailed the webmaster but he/she hasn't replied yet
bongbong18 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      01-02-2007, 12:58 PM   #4
Mark
Administrator
 
Mark's Avatar
 
Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA

Posts: 3,924
iTrader: (1)

Garage List
My best suggestion is look at your own browser or computer settings, theres nothing wrong with e90post preventing ppl from making new posts..
__________________
The new beast. BMW M5.
Mark is offline   United_States
0
Reply With Quote
      01-05-2007, 08:57 AM   #5
Jason
Administrator
 
Jason's Avatar
 
Drives: E90 M3
Join Date: Mar 2005
Location: USA

Posts: 16,380
iTrader: (0)

Can people who are having problems making new threads please try again and let me know if you still have the same problem? Thanks.
__________________
Check on the Latest BMW News
Become a fan of Bimmerpost Facebook
Follow us on Bimmerpost Twitter
Subscribe to Bimmerpost Youtube Channel

Jason is offline   United_States
0
Reply With Quote
      01-05-2007, 12:10 PM   #6
bongbong18
Enlisted Member
 
Drives: 325xi
Join Date: Dec 2006
Location: Southern California (Pasadena and the I.E.)

Posts: 36
iTrader: (1)

it works now. thanks jason
bongbong18 is offline   United_States
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:09 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST