BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Coding / ConnectedDrive / Audio-Video / Electronics / Bluetooth / I-Drive & Nav
 
GetBMWParts
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      07-21-2009, 04:29 PM   #1
E92Baked
Private
E92Baked's Avatar
United_States
6
Rep
99
Posts

 
Drives: Alpine white E92 M3
Join Date: Jul 2008
Location: New York, NY

iTrader: (0)

Right running head lamp out

I have angel Ibrights on and I think a fuse went out. can anyone help me on which # fuse I should replace. I checked the bulb on the left side which is working but the right side is out and it seem to be a fuse problem. can anyone help!!!!!!!
Appreciate 0
      07-21-2009, 05:04 PM   #2
gthirtyfizle
Colonel
gthirtyfizle's Avatar
82
Rep
2,807
Posts

 
Drives: E92 M3 AW
Join Date: Jul 2008
Location: NYC

iTrader: (4)

Oh man, I hope ur not having the same issue I had/have.
Appreciate 0
      07-21-2009, 08:33 PM   #3
bunnn
Colonel
bunnn's Avatar
35
Rep
2,260
Posts

 
Drives: like a grandma
Join Date: May 2009
Location: Toronto

iTrader: (12)

did you pop back in your original ones to see if it'll light up? i had the exact same problem.. i shipped them back to EAS for exchange.. you should probably pm them, they'll advise you what to do
Appreciate 0
      07-22-2009, 04:10 PM   #4
E92Baked
Private
E92Baked's Avatar
United_States
6
Rep
99
Posts

 
Drives: Alpine white E92 M3
Join Date: Jul 2008
Location: New York, NY

iTrader: (0)

yeah it's not the bulb. because it works when I plug it on the left side. I'm thinking its a fuse but I could be wrong.
Appreciate 0
      07-22-2009, 04:11 PM   #5
E92Baked
Private
E92Baked's Avatar
United_States
6
Rep
99
Posts

 
Drives: Alpine white E92 M3
Join Date: Jul 2008
Location: New York, NY

iTrader: (0)

what happend?

Quote:
Originally Posted by gthirtyfizle View Post
Oh man, I hope ur not having the same issue I had/have.

what problem did you have?
Appreciate 0
      07-22-2009, 07:19 PM   #6
MysticBlue
Major
18
Rep
1,308
Posts

 
Drives: '09 M3 DCT Coupe, ---'15 x50i
Join Date: Apr 2008
Location: Eastern Oregon... They call 'em rigs here

iTrader: (0)

I had this same problem. Not the fuse. It's the little black electronic gizmo that drives the bulb. They call it a driver. (It appears to be a voltage booster, from 12v to 18v). Mine lasted about a month. Caused all kinds of problems. After I got a replacement driver, it still wouldn't work. The car's ECU can tell there's a problem and shuts it down. Has to be reset by the dealer. Too bad, it looked a lot better, but I'm not going to risk these problems again.
Appreciate 0
      07-31-2009, 03:41 PM   #7
Indy Red M3
New Member
0
Rep
10
Posts

 
Drives: E92 M3
Join Date: May 2009
Location: OAKTON, VA

iTrader: (0)

Is there a way to have both angel eyes turned off at night when the head lights are on ? I'm a speeder and don't want the easy to identfy, look at me, angel eyes.

Dealer said they did not know how to turn off.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:11 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST