BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions
 
OneEighty
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      03-20-2009, 12:02 AM   #1
Bweezy311
Private First Class
Bweezy311's Avatar
United_States
3
Rep
195
Posts

 
Drives: 2006 E90 330i
Join Date: Dec 2008
Location: Los Angeles, CA

iTrader: (1)

slllloooooowwwww loading of site pages

Is the site running super slow for anyone else? It's not my 5mb connection....so I'm just curious if it's just me, site maintenance, or some general issue.
Appreciate 0
      03-20-2009, 12:16 AM   #2
ilidon
Corporal
ilidon's Avatar
Philippines
10
Rep
969
Posts

 
Drives: E92 ///M
Join Date: Dec 2008
Location: L.I., NY

iTrader: (9)

Garage List
2009 335i  [3.50]
same here. dont know why.
__________________
2010 E92 ///M3 AW/FRE
2009 E92 335i- SOLD

Appreciate 0
      03-20-2009, 12:20 AM   #3
Amir87
Gruppe Titan
Amir87's Avatar
Pakistan
64
Rep
2,839
Posts

 
Drives: 08 E92 SG/Coral
Join Date: Sep 2007
Location: NC

iTrader: (37)

Garage List
2008 E92 335i  [5.00]
+1
__________________
Appreciate 0
      03-20-2009, 12:21 AM   #4
Sam Da Man
Lieutenant Colonel
United_States
21
Rep
1,688
Posts

 
Drives: SPACE GRAY '07 328i Coupe
Join Date: Jul 2007
Location: Central NJ

iTrader: (3)

Send a message via AIM to Sam Da Man
Quote:
Originally Posted by ilidon View Post
same here. dont know why.
Just log out,,the site is running normal for me then....if u must log in to post then do so and wait..
Appreciate 0
      03-20-2009, 12:38 AM   #5
Bweezy311
Private First Class
Bweezy311's Avatar
United_States
3
Rep
195
Posts

 
Drives: 2006 E90 330i
Join Date: Dec 2008
Location: Los Angeles, CA

iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by Sam Da Man View Post
Just log out,,the site is running normal for me then....if u must log in to post then do so and wait..
No go man. Not a cookies issue. Just logged out and logged back in and it's still the same. Still takes forever to load a page on this site but seconds for any other site I go to.
Appreciate 0
      03-20-2009, 01:31 AM   #6
methodtim
Brigadier General
methodtim's Avatar
Liechtenstein
41
Rep
3,636
Posts

 
Drives: 335i
Join Date: Mar 2007
Location: Darkness there, and nothing more

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Amir87 View Post
+1
+2, slow as molasses tonight.
__________________

09 E90 335i |Monaco Blue |Step|ZPP|ZSP|ZCW | L7 | iPod | CA
Appreciate 0
      03-20-2009, 02:07 AM   #7
TWiTCHY
Lieutenant Colonel
TWiTCHY's Avatar
United_States
35
Rep
1,762
Posts

 
Drives: '13 X3 35i
Join Date: Jul 2008
Location: Bellevue, WA

iTrader: (0)

Yep. It's like watching grass grow...
Appreciate 0
      03-20-2009, 02:24 AM   #8
akak1997
Major
17
Rep
1,161
Posts

 
Drives: BMW 135 @ 135mph
Join Date: Aug 2008
Location: Los Angeles

iTrader: (2)

Garage List
2008 135i  [0.00]
+1..... Soooo.... Slooooow....
the Servers must have taken some serious crap....
Appreciate 0
      03-20-2009, 02:32 AM   #9
rcracer_tx
Banned
United_States
24
Rep
2,015
Posts

 
Drives: BSM 135i
Join Date: Apr 2008
Location: Texas

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Sam Da Man View Post
Just log out,,the site is running normal for me then....if u must log in to post then do so and wait..
Appreciate 0
      03-20-2009, 08:06 AM   #10
JB135i
Lieutenant
5
Rep
478
Posts

 
Drives: 135i
Join Date: Apr 2008
Location: SW burbs

iTrader: (0)

Same for me. Seems the problem only exists when I am logged in though.

I have logged in/out with both IE7 and Google Chrome, no difference.

When I am logged out it's speed is normal...odd.

Nevermind...just went back into the site after making this post 8:07 CST and now it's normal.
Appreciate 0
      03-25-2009, 12:40 AM   #11
blue2fire
Brigadier General
blue2fire's Avatar
Cayman Islands
73
Rep
4,289
Posts

 
Drives: BMW 135i
Join Date: Jan 2009
Location: Location, Location, Location

iTrader: (8)

It periodically slows down and goes offline altogether some times. Hope they have a fix in the wings.
__________________

BMW CCA
Member #420568
Quote:
Originally Posted by Gordon Murray View Post
Being a fan of Honda engines, I requested that they consider building for the F1 a 4.5 liter V10 or V12. I asked, I tried to persuade them, but in the end could not convince them to do it, and the McLaren F1 ended up with a BMW engine.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:33 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST