BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions
 
GT Haus
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-08-2009, 07:56 AM   #1
bman6074
Major
 
Drives: 14 M235i and 07 Lotus Exige S
Join Date: Feb 2008
Location: Connecticut

Posts: 1,071
iTrader: (0)

Not seeing update to site after submitting a post

[FONT='Verdana','sans-serif']After I submit a post or create a new thread. My post is not visible unless I refresh (F5) the page. Even if I click User CP link my new thread is not shown unless I hit refresh. Sometimes I have to do CTRL REFRESH so it pulls all new info form the server and not cashed info. Even when clicking the link from the email notification I don't see my post or the new post from the email. This was not the case before the move. [/font]
[FONT='Verdana','sans-serif']Any ideas to why this happens? [/font]
[FONT='Verdana','sans-serif']I have accidently posted twice because I didn't see my post after submitting it. Thought it didn’t' go through[/font]


And now I am getting the HTML tags showing when submitting a thread (see above). but can just re-past the text in edit mode to fix. Any ideas to why that is happening?

After I submit a post or create a new thread. My post is not visible unless I refresh (F5) the page. Even if I click User CP link my new thread is not shown unless I hit refresh. Sometimes I have to do CTRL REFRESH so it pulls all new info form the server and not cashed info. Even when clicking the link from the email notification I don't see my post or the new post from the email. This was not the case before the move.
Any ideas to why this happens?
I have accidently posted twice because I didn't see my post after submitting it. Thought it didn’t' go through
__________________
bman6074 is offline  
0
Reply With Quote
      02-08-2009, 10:08 AM   #2
Mark
Administrator
 
Mark's Avatar
 
Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA

Posts: 3,932
iTrader: (1)

Garage List
This is a 'your computer' issue and nothing to do with the server move. Theres something wrong with your browsers cache if its not updating after you post.
__________________
The new beast. BMW M5.
Mark is offline   United_States
0
Reply With Quote
      02-08-2009, 06:16 PM   #3
bman6074
Major
 
Drives: 14 M235i and 07 Lotus Exige S
Join Date: Feb 2008
Location: Connecticut

Posts: 1,071
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by MarkE90M3 View Post
This is a 'your computer' issue and nothing to do with the server move. Theres something wrong with your browsers cache if its not updating after you post.
Ok i un-installed IE and cleaned out all reference to IE. Now installed IE 8. Lets see if it worked.
Any idea to why the HTML code is showing??
__________________
bman6074 is offline  
0
Reply With Quote
      02-08-2009, 06:21 PM   #4
bman6074
Major
 
Drives: 14 M235i and 07 Lotus Exige S
Join Date: Feb 2008
Location: Connecticut

Posts: 1,071
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by bman6074 View Post
Ok i un-installed IE and cleaned out all reference to IE. Now installed IE 8. Lets see if it worked.
Any idea to why the HTML code is showing??
Test from my laptop
__________________
bman6074 is offline  
0
Reply With Quote
      02-08-2009, 06:24 PM   #5
bman6074
Major
 
Drives: 14 M235i and 07 Lotus Exige S
Join Date: Feb 2008
Location: Connecticut

Posts: 1,071
iTrader: (0)

what can this be?? My post from my laptop doesn't even show when I enter this thread from my PC. Oh well more research
__________________
bman6074 is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:08 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST