BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions
 
GT Haus
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-04-2008, 10:04 PM   #1
addy85
Got beef?
addy85's Avatar
United_States
55
Rep
3,646
Posts

 
Drives: E90 335i
Join Date: Oct 2007
Location: Arlington Texas

iTrader: (4)

Garage List
2007 335i  [0.00]
Whats up with the log in?

any one else having trouble with the log in? I log in and it redirects me to the log in screen like 10 times before it works?
__________________

Special Thanks to AU335
Appreciate 0
      05-04-2008, 10:30 PM   #2
Year's_End
RWD only.
Year's_End's Avatar
United_States
334
Rep
12,336
Posts

 
Drives: '08 E92 335i
Join Date: Feb 2007
Location: St. Pete, FL

iTrader: (0)

My comp's been doing it too. Try loggin in once, then after it takes you back hit refresh.

I have to refresh for every frikn page now.
__________________
E92 335i: Space Grey|Coral Red|Aluminum Trim

Future Ride: 2015 Mustang GT Premium |Guard|401A|PP|Recaros|6MT
Appreciate 0
      05-04-2008, 10:35 PM   #3
radix
you know he kills little girls like you
radix's Avatar
No_Country
56
Rep
896
Posts

 
Drives: -
Join Date: Feb 2008
Location: -

iTrader: (0)

Try clearing your cookies and any form data your browser keeps.
Appreciate 0
      05-04-2008, 10:46 PM   #4
PaulBailey@ltbmw
General
PaulBailey@ltbmw's Avatar
Italy
339
Rep
26,780
Posts

 
Drives: 2-325 330 2-335 2-Z4 2-135 X5d
Join Date: Mar 2007
Location: Huntington Beach, CA

iTrader: (34)

Garage List
Send a message via AIM to PaulBailey@ltbmw
I don't even log in. my computer always keeps me logged in.
Appreciate 0
      05-04-2008, 11:31 PM   #5
addy85
Got beef?
addy85's Avatar
United_States
55
Rep
3,646
Posts

 
Drives: E90 335i
Join Date: Oct 2007
Location: Arlington Texas

iTrader: (4)

Garage List
2007 335i  [0.00]
Quote:
Originally Posted by anmcguire View Post
Try clearing your cookies and any form data your browser keeps.
I did that but it didnt help, I dont think its my computer
__________________

Special Thanks to AU335
Appreciate 0
      05-04-2008, 11:40 PM   #6
Year's_End
RWD only.
Year's_End's Avatar
United_States
334
Rep
12,336
Posts

 
Drives: '08 E92 335i
Join Date: Feb 2007
Location: St. Pete, FL

iTrader: (0)

All I know is that only on this one specific computer, no matter how much temporary data I clear, I always have to repeat these steps over and over. It's only on this PC.
__________________
E92 335i: Space Grey|Coral Red|Aluminum Trim

Future Ride: 2015 Mustang GT Premium |Guard|401A|PP|Recaros|6MT
Appreciate 0
      05-05-2008, 12:11 AM   #7
radix
you know he kills little girls like you
radix's Avatar
No_Country
56
Rep
896
Posts

 
Drives: -
Join Date: Feb 2008
Location: -

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Bimmer Loyalist View Post
All I know is that only on this one specific computer, no matter how much temporary data I clear, I always have to repeat these steps over and over. It's only on this PC.
May I ask which browser you use?
Appreciate 0
      05-05-2008, 01:36 AM   #8
DSe93
DANNY
DSe93's Avatar
United_States
13
Rep
607
Posts

 
Drives: E93 335i AW/CR
Join Date: Nov 2007
Location: Los Angeles

iTrader: (0)

Garage List
it doesn't like you
Appreciate 0
      05-05-2008, 03:05 PM   #9
Craig@SupremePower
BimmerPost Supporting Vendor
Craig@SupremePower's Avatar
United_States
842
Rep
75,000
Posts


 
Drives: '12 Dodge Durango R/T
Join Date: Mar 2008
Location: New Jersey

iTrader: (14)

Having issues as well...
__________________
Appreciate 0
      05-05-2008, 06:23 PM   #10
Mark
Administrator
Mark's Avatar
United_States
1889
Rep
4,011
Posts

 
Drives: 1M
Join Date: Mar 2005
Location: USA

iTrader: (1)

Garage List
Have you guys been having these issues for a while now or is this a brand new problem ?
__________________
I'll take one please. BMW M3.
Appreciate 0
      05-06-2008, 12:25 AM   #11
Craig@SupremePower
BimmerPost Supporting Vendor
Craig@SupremePower's Avatar
United_States
842
Rep
75,000
Posts


 
Drives: '12 Dodge Durango R/T
Join Date: Mar 2008
Location: New Jersey

iTrader: (14)

New issue and as he stated on 1 particular computer that never had any prior issue's before!
__________________
Appreciate 0
      05-11-2008, 12:02 PM   #12
Year's_End
RWD only.
Year's_End's Avatar
United_States
334
Rep
12,336
Posts

 
Drives: '08 E92 335i
Join Date: Feb 2007
Location: St. Pete, FL

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by anmcguire View Post
May I ask which browser you use?
Internet Explorer.

I've had the prob on my desktop comp forever basically. Only on that one though.
__________________
E92 335i: Space Grey|Coral Red|Aluminum Trim

Future Ride: 2015 Mustang GT Premium |Guard|401A|PP|Recaros|6MT
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:35 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST