BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Coding / ConnectedDrive / Audio-Video / Electronics / Bluetooth / I-Drive & Nav
 
GTB Performance
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-13-2008, 11:54 AM   #1
SS32
Major
SS32's Avatar
57
Rep
1,431
Posts

 
Drives: 2008 M3
Join Date: May 2007
Location: Raleigh, NC

iTrader: (0)

Need a ground for V1

I'm trying to hardwire my V1, but can't find a ground. I don't have a sunroof, so there aren't any screws or anything above the console up top. I've looked at every DIY out there, and they all show some sort of screw or bolt right above the console.
Appreciate 0
      04-15-2008, 09:22 AM   #2
SS32
Major
SS32's Avatar
57
Rep
1,431
Posts

 
Drives: 2008 M3
Join Date: May 2007
Location: Raleigh, NC

iTrader: (0)

Really? No one?
Appreciate 0
      04-15-2008, 10:54 AM   #3
!Xoible
Banned
United_States
555
Rep
46,037
Posts

 
Drives: ....
Join Date: Nov 2006
Location: .

iTrader: (4)

Garage List
2008 M3  [3.50]
2007 335i  [4.50]
2008 528i  [4.00]
2006 Infiniti - G35 ...  [4.00]
PM longtran, he did mine and he grounded it somewhere in my roof
Appreciate 0
      04-15-2008, 11:10 AM   #4
Gemcoska
Sleepy Member, wishing I was on the road.
Gemcoska's Avatar
10
Rep
277
Posts

 
Drives: 2008 BMW M3
Join Date: Feb 2008
Location: Redondo Beach, CA

iTrader: (0)

Hey CowMoo,

Can you post the info longtran gives you as I will be doing the same thing.

Side rant, why can't Valentine make an intergrated version of the v1 so we dont' have to have a stupid box on our windsheild.

Rob
__________________
2003 Ducati '996
2008 M3: Sparking Graphite, Red Fox Standard, 19s, Premium pkg, Tech pkg, Premium Enhanced Sound, HD Radio, Heated Front Seats.
Appreciate 0
      04-15-2008, 01:13 PM   #5
SS32
Major
SS32's Avatar
57
Rep
1,431
Posts

 
Drives: 2008 M3
Join Date: May 2007
Location: Raleigh, NC

iTrader: (0)

Ok, I got it figured out. I didn't think I had a ground before b/c I piggybacked the wrong wire. There are two holes right above the console up top where the motor for the sunroof is secured. I don't have anything there, so I just took a piece of sandpaper and sanded down the paint and stuck the tongued end in the hole. The connector is bigger than the hole and sat there by itself, but I taped it just in case. I might get a screw the put in there at some point, but it's working fine now. If anyone needs some help, let me know, it's not hard at all. I didn't even tap any wires, just piggybacked a connector.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:06 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST