BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Mechanical Maintenance: Break-in / Oil & Fluids / Servicing
 
OneEighty
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      11-14-2012, 06:57 PM   #1
evilspiritM3
Second Lieutenant
4
Rep
213
Posts

 
Drives: 2011 E90 M3
Join Date: Nov 2006
Location: Broadway, NC

iTrader: (4)

Garage List
1987 535is  [0.00]
2011 M3  [0.00]
Error Code Limp Mode P136D

My 2011 E90 M3 (15,000 miles) has been going into limp mode on me when I sit idle for a couple of minutes. The engine is warm, and I am at a long light or in traffic when it happens. When I restart the car the code clears, but has shown up again as soon as 10-15 minutes later when I am at idle again.

I connected my code reader last time it happened and got P136D which does not show up in any of the databases I searched, including on the forum. Has anyone seen this before? Thanks for the help.

Either way I am taking it to the dealer to see if I can recreate it for them.
__________________
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:06 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST