BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Engine, Transmission, Exhaust, Drivetrain, ECU Software Modifications
 
Evolve Automotive
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-13-2012, 07:44 AM   #1
Pacofong
PAF
 
Drives: E92 m3 GTS edition
Join Date: Feb 2012
Location: HongKong

Posts: 33
iTrader: (0)

ABS & Traction control sensor fail cause by exhaust system

Hi ! I had put mine miesterschaft GT2 & fabspeed xpipe on last week ! But suddenly I got the ABS & traction light on in mine indication board ! And the BMW said mine right side back sensor had failed that why it light on !
Can anybody tell me is the sensor been shouted to fail by mine exhaust system because that exhaust are really loud !!
Pacofong is offline   Hong Kong
0
Reply With Quote
      04-13-2012, 07:47 AM   #2
Brainofjjj
Astronaut
 
Drives: car
Join Date: Mar 2008
Location: Dallas - Preston Hollow

Posts: 638
iTrader: (5)

Garage List
2012 BMW X5d  [0.00]
2003 BMW M3  [0.00]
1970 240Z  [0.00]
My light came on after a spring install. It was the right rear and turned out to be a damaged wheel bearing. No idea how it happened but it cost me a G to fix. Good luck.
__________________
Current: SBM X5d, Jet Black E46 M3, Black FJ Cruiser, 1970 240Z
Former: '11 MCB E90 M3, 2011 Lotus Exige, 2003 350Z, 2002 WRX, 1996 Supra turbo, 1984 320i, 1987 E28 M5
Brainofjjj is offline   Bahamas
0
Reply With Quote
      04-13-2012, 07:52 AM   #3
Pacofong
PAF
 
Drives: E92 m3 GTS edition
Join Date: Feb 2012
Location: HongKong

Posts: 33
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Brainofjjj
My light came on after a spring install. It was the right rear and turned out to be a damaged wheel bearing. No idea how it happened but it cost me a G to fix. Good luck.
Oh !! My god !
Pacofong is offline   Hong Kong
0
Reply With Quote
      04-13-2012, 07:53 AM   #4
Pacofong
PAF
 
Drives: E92 m3 GTS edition
Join Date: Feb 2012
Location: HongKong

Posts: 33
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Pacofong
Quote:
Originally Posted by Brainofjjj
My light came on after a spring install. It was the right rear and turned out to be a damaged wheel bearing. No idea how it happened but it cost me a G to fix. Good luck.
Oh !! My god !
The BMw will change a new sensor for me ! But I'm afraid it will fail again , !
Pacofong is offline   Hong Kong
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:41 PM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST