BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > E90/E92 M3 Technical Topics > Engine, Transmission, Exhaust, Drivetrain, ECU Software Modifications
 
Steve Thomas BMW
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-25-2011, 09:06 AM   #1
Sean05
Putcha ang ganda...
Sean05's Avatar
Philippines
89
Rep
5,331
Posts

 
Drives: 08 MR E92 M3
Join Date: Feb 2010
Location: Los Angeles, Brea CA.

iTrader: (9)

Send a message via Yahoo to Sean05
BLUTOOTH MULFUNCTION... cell phone

OH I FEEL SO STUPID...

NOTE: NOTHING WAS WRONG.. WHEN I PRESSED THE VOLUME KNOB WHILE I WAS ON THE PHONE I ACCIDENTLY PRESSED THE MUTE BOTTON. SO WHEN YOUR ON THE PHONE AND YOU PRESSED THE VOLUME DOWN WHEATER YOUR ON THE PHONE OR NOT IT WILL STAY ON MUTE UNTIL YOU PRESS THE KNOB DOWN TO UNMUTE IT EVEN IF THE PHONE IS NOT ON MUTE...THE CAR AS WELL HAS A MUTE BOTTON AND THATS THE PROBLEM.....
HERE IS A ON MY HEAD...



has anyone had any issue with your bluetooth iphone sync to your car?

well here is my problem

drove to work and about 10 minutes later called back home and everything seems to be fine but for some reason they cant hear me... I think my mic is dead... so i tooked the phone and put it on speaker and it was fine... i also put the phone on headphones and it works.... but everytime i put phone into the car main system it syncs but they cant freakin hear me..

just curious if anyone had any issue related to mine... its funny cause my warranty just passed 50k. just curious if there is a fix to it... ?


Thanks
Sean
__________________

Last edited by Sean05; 10-25-2011 at 12:19 PM.
Appreciate 0
      10-25-2011, 09:39 AM   #2
Templar
Lieutenant Colonel
Templar's Avatar
United_States
39
Rep
1,822
Posts

 
Drives: 2011 E92 M3
Join Date: Feb 2009
Location: One of the coasts...

iTrader: (1)

Garage List
2011 BMW M3  [5.00]
Not sure, sounds like a mic issue. I have never had that problem.
__________________
'11 BMW E92 ///M3 - ZCP and DCT
'13 Toyota Tundra - 4x4 Platinum CrewMax, 5.7l iForce V8
Appreciate 0
      10-25-2011, 09:41 AM   #3
Sean05
Putcha ang ganda...
Sean05's Avatar
Philippines
89
Rep
5,331
Posts

 
Drives: 08 MR E92 M3
Join Date: Feb 2010
Location: Los Angeles, Brea CA.

iTrader: (9)

Send a message via Yahoo to Sean05
Quote:
Originally Posted by Templar View Post
Not sure, sounds like a mic issue. I have never had that problem.
so sounds like im fawk...
__________________
Appreciate 0
      10-25-2011, 10:05 AM   #4
Alex@Autocouture
BimmerPost Supporting Vendor
Alex@Autocouture's Avatar
72
Rep
3,661
Posts


 
Drives: E30 M3, E92 Frozen GTS
Join Date: Jan 2010
Location: Ny

iTrader: (9)

Garage List
2011.75 E90 BMW M3  [3.83]
2011 bmw/ m3  [0.00]
have you tried disconnecting the connection and re connecting it, should fix it
__________________
AUTOcouture Motoring | 15-01 Pollitt Drive St. 6, Fair Lawn NJ 07410
201.666.3500 | Alex@autocouturemotoring.com
Appreciate 0
      10-25-2011, 10:19 AM   #5
Sean05
Putcha ang ganda...
Sean05's Avatar
Philippines
89
Rep
5,331
Posts

 
Drives: 08 MR E92 M3
Join Date: Feb 2010
Location: Los Angeles, Brea CA.

iTrader: (9)

Send a message via Yahoo to Sean05
Quote:
Originally Posted by Studntloan View Post
have you tried disconnecting the connection and re connecting it, should fix it
yea thats the 1st thing i did when i got to work..... and no luck... im thinking of disconnecting the battery to see just to reset maybe it might work...
__________________
Appreciate 0
      10-25-2011, 11:41 AM   #6
Sean05
Putcha ang ganda...
Sean05's Avatar
Philippines
89
Rep
5,331
Posts

 
Drives: 08 MR E92 M3
Join Date: Feb 2010
Location: Los Angeles, Brea CA.

iTrader: (9)

Send a message via Yahoo to Sean05
does anyone know where the mic is located? also if its easy to remove and replace?
__________________
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:47 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST