BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > M3 (E90 / E92 / E93) > Sponsor M3 Project Cars Showcase
 
Steve Thomas BMW
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      06-07-2011, 11:29 AM   #67
Jameson@Alpine
BimmerPost Supporting Vendor

 
Jameson@Alpine's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles

Posts: 1,093
iTrader: (3)

Thanks chris!
Jameson@Alpine is offline  
0
Reply With Quote
      06-10-2011, 02:03 PM   #68
e92m3allday
Second Lieutenant
 
e92m3allday's Avatar
 
Drives: 2011 SG E92 M3 - 6mt
Join Date: May 2010
Location: Wayne NJ

Posts: 219
iTrader: (1)

how much for e92 8000k?
__________________
2011.75 E92 M3 - Premium pkg - Convenience- Heated Seats-Red/Black/black interior- Carbon Leather Trim- Carbon Fiber Roof-6MT

------------
e92m3allday is offline  
0
Reply With Quote
      06-13-2011, 11:33 PM   #69
persian54
Lieutenant General
 
persian54's Avatar
 
Drives: SL550. Prev: E93 M3/335i/Z435i
Join Date: Jun 2009
Location: The Valley, SoCal

Posts: 15,757
iTrader: (291)

Alpines FTW


Poor S2k, prly scared him

persian54 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      06-14-2011, 04:25 AM   #70
Jameson@Alpine
BimmerPost Supporting Vendor

 
Jameson@Alpine's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles

Posts: 1,093
iTrader: (3)

sexy!
Jameson@Alpine is offline  
0
Reply With Quote
      07-19-2011, 11:17 PM   #71
pucsicsal
SEO1
 
Drives: 2007 E92
Join Date: Jun 2011
Location: So Cal - Irvine

Posts: 9
iTrader: (0)

I'm getting a CC-ID 379 error code now as I drive. It comes and goes. I believe this error code is related to the angel eyes, though I wasn't able to find much on Google. The HIDs work fine aside from this.

Has anybody else had this issue? I had Alex install it for me up in L.A., so obviously it shouldn't be an installation issue. It started doing this about a month after the install. It's very annoying having an error code pop up 3-4 times during my commute. They were installed about 2 months ago.

pucsicsal is offline  
0
Reply With Quote
      07-19-2011, 11:54 PM   #72
Jameson@Alpine
BimmerPost Supporting Vendor

 
Jameson@Alpine's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles

Posts: 1,093
iTrader: (3)

Quote:
Originally Posted by pucsicsal View Post
I'm getting a CC-ID 379 error code now as I drive. It comes and goes. I believe this error code is related to the angel eyes, though I wasn't able to find much on Google. The HIDs work fine aside from this.

Has anybody else had this issue? I had Alex install it for me up in L.A., so obviously it shouldn't be an installation issue. It started doing this about a month after the install. It's very annoying having an error code pop up 3-4 times during my commute. They were installed about 2 months ago.

Give Alex a call, he'll fix it in no time. Might be a lose wire or what not.
Jameson@Alpine is offline  
0
Reply With Quote
      07-20-2011, 12:21 AM   #73
Definitive
definitivecars.com
 
Definitive's Avatar
 
Drives: Elsa - 2015 F80 M3 - YMB/SS
Join Date: Aug 2006
Location: So Cal

Posts: 3,690
iTrader: (3)

Garage List
Send a message via AIM to Definitive Send a message via MSN to Definitive
Quote:
Originally Posted by persian54 View Post


Bad angle and you can still see them

Before people ask, that's the Gloss Black Revinora lip

What lip is that?

Heres mine with the Yellows in!





And with the whites.

__________________
Definitive is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-20-2011, 05:08 AM   #74
yazan
CRAZY BIMMER
 
yazan's Avatar
 
Drives: e30
Join Date: Mar 2011
Location: DUBAI

Posts: 112
iTrader: (0)

Send a message via MSN to yazan
awesome pics
yazan is offline   United Arab Emirates
0
Reply With Quote
      07-20-2011, 03:01 PM   #75
pucsicsal
SEO1
 
Drives: 2007 E92
Join Date: Jun 2011
Location: So Cal - Irvine

Posts: 9
iTrader: (0)

ok will do, thanks leo!
pucsicsal is offline  
0
Reply With Quote
      07-24-2011, 07:02 PM   #76
Pc Mac Dr
Registered
 
Drives: 2008 535i e60
Join Date: Jul 2011
Location: San Fernando

Posts: 1
iTrader: (0)

Leo or anyone @ Alpine

I'm sure this has been discussed elsewhere


Curious

I have an 2008 BMW of coure, 535i e60

This kit should work, right?

Have you had customers with the 5 series install your kit?

can you shoot me an email with info

adam
at
pcmacdr
.us

thanx in advance
Pc Mac Dr is offline  
0
Reply With Quote
      07-25-2011, 07:01 PM   #77
Jameson@Alpine
BimmerPost Supporting Vendor

 
Jameson@Alpine's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles

Posts: 1,093
iTrader: (3)

This will work on the 08 535i. We have done those before! Sending email now!
Jameson@Alpine is offline  
0
Reply With Quote
      07-26-2011, 08:01 PM   #78
patroklai
Private First Class
 
patroklai's Avatar
 
Drives: Camaro SS | e92 M3
Join Date: Jul 2011
Location: STL

Posts: 197
iTrader: (5)

Just placed my order with you guy yesterday. I'll post pics of the 8000k setup on my AW M3.
patroklai is offline   United_States
0
Reply With Quote
      07-27-2011, 02:46 PM   #79
Jameson@Alpine
BimmerPost Supporting Vendor

 
Jameson@Alpine's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles

Posts: 1,093
iTrader: (3)

Quote:
Originally Posted by patroklai View Post
Just placed my order with you guy yesterday. I'll post pics of the 8000k setup on my AW M3.
Thanks!
Jameson@Alpine is offline  
0
Reply With Quote
      08-19-2011, 10:09 AM   #80
patroklai
Private First Class
 
patroklai's Avatar
 
Drives: Camaro SS | e92 M3
Join Date: Jul 2011
Location: STL

Posts: 197
iTrader: (5)

8000K Installed

Guys,

I installed my 8000k over the weekend. I can say it was a breeze. I haven't used the kit for long as I don't daily drive this car but did notice after the install that the outer ring looks green. The inner ring is a white/blue tinted color which I like but the outer ring is considerably duller and green. I anticipated that the outer ring would not be as bright as you can see in the picture but the difference in color bothers me. Is this normal?

Everything in the install went according to the DIY with the exception that I didn't have a "ground" cord. I was only able to connect the power source according to the DIY but once I installed everything else I didn't make much of it.

Is this a lack of ground issue? Was my kit incomplete/wrong? Or is this simply normal?

Thanks....
Attached Images
 
__________________
patroklai is offline   United_States
0
Reply With Quote
      08-27-2011, 07:57 PM   #81
persian54
Lieutenant General
 
persian54's Avatar
 
Drives: SL550. Prev: E93 M3/335i/Z435i
Join Date: Jun 2009
Location: The Valley, SoCal

Posts: 15,757
iTrader: (291)





Taken by my friend OC3
persian54 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      08-27-2011, 08:11 PM   #82
patroklai
Private First Class
 
patroklai's Avatar
 
Drives: Camaro SS | e92 M3
Join Date: Jul 2011
Location: STL

Posts: 197
iTrader: (5)

Quote:
Originally Posted by persian54 View Post




Taken by my friend OC3
What temp is that?
__________________
patroklai is offline   United_States
0
Reply With Quote
      09-06-2011, 01:08 AM   #83
persian54
Lieutenant General
 
persian54's Avatar
 
Drives: SL550. Prev: E93 M3/335i/Z435i
Join Date: Jun 2009
Location: The Valley, SoCal

Posts: 15,757
iTrader: (291)

Quote:
Originally Posted by patroklai View Post
What temp is that?
8k

persian54 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      09-07-2011, 10:59 PM   #84
John1300
New Member
 
Drives: 328xi
Join Date: Sep 2011
Location: NJ

Posts: 29
iTrader: (0)

Niceeeeeeeeeeeeeeee
John1300 is offline  
0
Reply With Quote
      09-21-2011, 09:44 PM   #85
aNimosiTy1
Registered
 
Drives: MB E92 328i
Join Date: Sep 2011
Location: SoCal

Posts: 1
iTrader: (0)

Are the 8Ks compatible with a pre 03/07 E92? Any error messages?

Thanks!
aNimosiTy1 is offline  
0
Reply With Quote
      09-22-2011, 08:10 PM   #86
CPWINCH
Brigadier General
 
CPWINCH's Avatar
 
Drives: F32 4 Series
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles

Posts: 3,501
iTrader: (5)

Attached Images
 
__________________
Follow my BMW instagram @Bmwmodification!! Let me know you are from bimmerpost and i'll follow back
CPWINCH is offline   United_States
0
Reply With Quote
      09-23-2011, 12:57 AM   #87
CPWINCH
Brigadier General
 
CPWINCH's Avatar
 
Drives: F32 4 Series
Join Date: May 2010
Location: Los Angeles

Posts: 3,501
iTrader: (5)

after a canyon run my friend had his canon 5d mark II carmounted on his trunk and have this little clip. shows the eyes pretty well

__________________
Follow my BMW instagram @Bmwmodification!! Let me know you are from bimmerpost and i'll follow back
CPWINCH is offline   United_States
0
Reply With Quote
      10-07-2011, 10:47 AM   #88
evangelion139
More Than A Car
 
evangelion139's Avatar
 
Drives: 2008 BMW 328i E92 MT
Join Date: Oct 2011
Location: East Lansing, MI

Posts: 163
iTrader: (0)

Send a message via MSN to evangelion139
Maybe a wrong place to post my 328i E92 but i just wanted to share my angel eyes here so ..

__________________
BMW- Business Money Woman
evangelion139 is offline   United_States
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:23 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST