View Single Post
      04-29-2008, 12:02 AM   #20
skierman64
Brigadier General
skierman64's Avatar
United_States
43
Rep
3,068
Posts

 
Drives: 2008 E92 Space Gray M3 & E36M3
Join Date: Dec 2006
Location: Greater St Louis Metro area

iTrader: (1)

Garage List
1998 M3 Coupe  [0.00]
2008 M3 Coupe  [0.00]
Send a message via Yahoo to skierman64
Quote:
Originally Posted by GregW / Oregon View Post
"1998 Tech 5029 - Performed DWA alarm retrofit. Due to alarm retrofit, tech needed to update software in vehicle (including CAS). Upon completion of software update, the TEL/ULF and the AMP had failed to respond correctly. Tried to perform complete vehicle encoding and found that clip instructed to replace the TEL/ULF and the AMP. Disconnected CIP/SSS and performed battery reset of vehicle. Upon completion of battery reset, reentered progman and indvidually special measured AMP and TEL/ULF. Both modules updated successfully. Performed the entire vehicle encoding. Vehicle encoding successful."
Greg, was the cause of the system not responding correctly ever determined? I want to install it myself, but am wondering if this is a common problem for DIYers?

Did you get your money back?
__________________
Get a professional motorsports full featured stopwatch app for your Blackberry here: http://appworld.blackberry.com/webstore/content/19464
Invest Wisely...The best mod for your money?? BMWCCA high performance driver's school. The mod that lasts a lifetime and improves the performance of any car you drive