Thread: I-Pod users????
View Single Post
      01-15-2006, 01:34 AM   #18
JamieA
Colonel
JamieA's Avatar
Australia
28
Rep
2,147
Posts

 
Drives: E90 325i SG
Join Date: Sep 2005
Location: Adelaide, Australia

iTrader: (0)

Send a message via MSN to JamieA
Quote:
Originally Posted by RBBMWE46M3
With the new I-pod I recived an I-Trip...but for some reason living in the Chicago area I have a real hard time finding a blank station to tune into...maybie I am doing somthing wrong...when I finally tune into a station the ( the wifes x5 ) the reception....well lets just say....it sucks!!! And another thing...how do I get the radio to stop on a station that does not have a station on it already?
I have heard of many people with iTrips having this exact problem -- can't find a free station or crap reception. I didn't like mine much, and was glad we have at least an Aux port.

I was reading that the problem is with the iTrip's transmitter. Some people have pulled their's apart and got the little wire out which is the aerial and let it hang outside the case, and had much more success. But I wouldn't go fiddling unless I was prepared to break it.

I also hate the way iTrip changes stations... clunky.
__________________
'05 E90 325i 6sp Man SG 118,032km on the odo (retired) | '06 E90 325i Step SG 121,021km on the odo (retired)
'08 E90 325i LCI Step SG 130,024km on the odo (retired)
'13 D30 328i M-Sport Step | Estoril Blue | Black/Aluminimum | Pro Nav | Xenon HBA | Lane Change Assist 1,760km on the odo