View Single Post
      02-29-2012, 05:50 PM   #72
ILSMKU
BMW FTW
ILSMKU's Avatar
No_Country
37
Rep
1,931
Posts

 
Drives: E92 M3
Join Date: Jul 2011
Location: ///OC

iTrader: (5)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Technic View Post
1) With car/iDrive OFF, open trunk and have a good look at the LC2i and your aftermarket amp. They should be ON.

2) Leave trunk opened, go away and come back in about 10 minutes.

3) Take a look at the LC2i and the aftermarket amp: they should be OFF.

4) Open the driver's door.

5) LC2i and the aftermarket amp should be ON.

That tests the OEM remote wire. GTO is irrelevant if you connected the thin black wire directly to the LC2i and then the LC2i remote out to the aftermarket amp.

1) Connect aftermarket amp inputs to the LC2i MAIN outputs.

2) Set LC2i gains (all of them) to min

3) Play a 50Hz tone and adjust LC2i MAIN gain until is loud enough for you from the driver seat.

That should be it.

Remember, the harness is only wires connecting the OEM amp woofer outputs to the LC2i high level inputs.

nevermind... sorry, bad post. I didnt see the other posts.
__________________
///2013 AW 6MT E92 ZCP M3 ESS-550/// Black 359M Wheels/BMW Performance Carbon Fiber Spoiler and Mirror Caps/Arkym AeroSport Front Lip/Turner 15MM Spacers/LUX 8 LED Halo/IND Gloss Black Grills, Gills and M3 Emblem/30% 3M Tint/BMW Interior LED/MusicCar Subwoofer Enclosure/JL Audio 12" W6 Sub and XD600:1 Amp/Euro Sunglasses Tray/Ceramic Coated Megan Racing Exhaust/AFe Dry Air Filter/RPI Intake Scoops/Euro MDM/Feature Coded.