View Single Post
      12-14-2011, 09:16 AM   #18
THE TECH
BimmerPost Supporting Vendor
THE TECH's Avatar
United_States
157
Rep
13,121
Posts


 
Drives: BPMsport 2012 E92 M3
Join Date: Jun 2011
Location: Kansas

iTrader: (45)

Garage List
Send a message via AIM to THE TECH Send a message via Skype™ to THE TECH
Quote:
Originally Posted by Technic View Post
The reason is random.

There are at least two servers where the Assist accounts are located:

- Sometimes your USA account is in one server that may or may not be the same server that the UK BMW Remote uses to let you log in.

- Sometimes your Assist account was initially setup before delivery somehow in one server that it is not the same server that the USA Assist will be using after your car is delivered, so the PW was changed somehow. Finding out which PW was initially set by your dealer (in the very first Assist documentation that they fill out) helps. Sometimes using the account name in capital letters helps.

In my particular case, nothing works to log in. The initial PW, the changed PW, resetting the Assist UK PW at the ConnectedDrive site, using capital letters, using lower-case letters, nothing.
I must be in the same boat. Tried everything that I could think of username and password wise and still nothing. I verified which email address Assist had and it was correct. I used the password that I have on my Assist paperwork but to no avail. I guess I could contact the dealer to see if there might be any other emails or passwords that could have been used prior to what they gave me in my paperwork, but I think it's a long shot.
__________________