Texas World Speedway Performance Driving School

November 19 & 20, 2011 (2.9 CCW)

On track	Group	Special instructions	Session
	All	6:30 - Gates open	
	All	7:00 - Registration begins in the Media Room	
	Marshals	7:00 -Go to snack bar for meeting	
	Instructors	7:30 - Go to driver's lounge for meeting	
	TXROC	7:30 - Go to Garage #3 for racer's meeting	
	Yellow, White	7:30 - Go to gas pumps for driver's meeting	
	Blue	8:00 - Go to driver's lounge for first classroom and driver's meeting	
	Green	8:30 - Go to driver's lounge for first classroom and driver's meeting	
8:00	Red	Blue Group in Classroom, 8:00 - 8:25	25 min
8:25	Yellow-White	Green Group in Classroom, 8:30 - 9:20	25 min
8:50	Blue		25 min
9:15	TXROC	Warm-Up	15 min
		First green session is helmetless (Saturday only). Full course yellow for the	
9:30	Green	entire session, no passing. Instructors will drive the first 3-4 laps.	25 min
9:55	Red	Blue Group in Classroom, 10:00 - 10:25	25 min
10:20	Yellow-White	Green Group in Classroom, 10:30 - 11:20	25 min
10:45	Blue		25 min
11:10	TXROC	Qualifying	20 min
11:30	Green		25 min
11:55 - 12:55	Lunch		
12:15 PM	Parade laps	Friends and family welcome. Track will be driven at street speeds for 3 laps.	
		NO helmets. NO racing. NO passing.	
12:55	Red	Blue Group in Classroom, 1:15 - 1:40	25 min
1:20	Yellow-White		25 min
1:45	Blue	Green Group in Classroom, 1:45 - 2:30	25 min
2:10	TXROC	Feature Race 1	35 min
2:45	Green		25 min
3:10	Yellow-White		25 min
3:35	Blue		25 min
4:00	TXROC RACE	Feature Race 2 (Fun Race on Sunday)	35 min
4:35	Green	, "	25 min
5:00	Cold track		
		Saturday and Sunday Schedules are the same	